Omkring hver femte dansker lider af kroniske smerter i en eller anden grad. Er du en af dem? Så er der gode chancer for, at akupunktur kan hjælpe dig. Forskning viser nemlig, at akupunktur har en meget gavnlig effekt på kroniske smerter.
 
Akupunktur er en naturlig og medicinfri behandlingsform, der nænsomt og effektivt kan genoprette kroppens naturlige balance og derved afhjælpe mange forskellige lidelser og symptomer. Behandlingen kan derfor være et godt alternativ eller supplement til anden behandling af muskelsmerter.
 
Akupunkturen er en oldgammel form for medicin. Den har sin oprindelse i Østen, hvor den kan dateres mere end 4000 år tilbage.

Stine Østergaard har en baggrund som massør, og har i flere år arbejdet som selvstændig massør.

”Jeg oplevede, at mine kunder blev ved med at komme tilbage med deres problemer. Jeg fik derfor følelsen af, at massage ikke altid var tilstrækkeligt. Akupunktur fangede derefter min interesse, fordi filosofien går ud på, at man behandler sygdomme ved at rette op på ubalancer i kroppen,” forklarer Stine, der har afsluttet sin uddannelse på Akupunktur Akademiet i København, hvor der undervises i traditionel kinesisk medicin (TCM).

Sygeforsikringen “danmark” har besluttet at hæve tilskuddene til akupunkturbehandling. Det betyder at du kan få 125,- i tilskud til første konsultation og 85,- til efterfølgende behandlinger.

Det er i øvrigt muligt for mange at få dækket akupunktur gennem arbejdsforsikring eller anden private sundhedsforsikring. Kontakt dit forsikringsselskab, for at høre om du kan få dækket udgifter til dine behandlinger.

Kontakt

Akupunktør Stine Østergaard
Kvarmløsevej 46
4340 Tølløse
24650935
info@aku-stine.dk

Følg Akupunktør Stine Østergaard på Facebook 

Bestil en tid 

Pressefoto