Uno-X på Roskildevej 21 i Holbæk står overfor en forvandling. Fra tirsdag d. 11. juni og de kommende dage frem vil lavprisstationen lukke ned for brændstofpumperne for at genåbne som en helt ny tankningsoplevelse. Uno-X tøver ikke med at spå lavprisstationen til at blive regionens flotteste og mest brugervenlige.

Uno-X Holbæk. Foto: PR.

Uno-X Danmark er gået i gang med en landsdækkende indsats for at skabe Danmarks mest enkle, trygge og brugervenlige lavprisstationer, og denne gang er turen kommet til Holbæk.

Når den nye lavprisstation på Roskildevej 21 åbner, vil kunderne opleve en topmoderne tankningsoplevelse, hvor der er tænkt på selv de mindste detaljer. Alt sammen for at gøre tankningen så hurtig, enkel og tryg som mulig.

”I ombygningsperioden vil lavprisstationen lukke ned og genåbne som en moderne tankningsoplevelse, og jeg er helt sikker på, at kunderne vil synes godt om vores stationskoncept med de altid lave priser,” siger Hans Bjerre, der er distriktspartner hos Uno-X i Holbæk.

Mange nye forbedringer
Hans Bjerre fortæller, at der på den nye Uno-X lavprisstation vil blive lavet en række forbedringer til stor fordel for kunderne.

”Dybest set er der kun et formål med at være på en lavprisstation, nemlig at få fyldt
brændstof på. På den nye Uno-X lavprisstation i Holbæk vil kunder få en unik tankningsoplevelse med bl.a. en stor prismast, der gør det muligt at se de lave priser på lang afstand, lynhurtige betalingsautomater med kontaktløs kortbetaling og MobilePay, samt et flot skærmtag med tryg og behagelig belysning,” afslutter han.

Læs mere om Uno-X’ nye stationskoncept samt ombygning her.