Healerhuset i Holbæk holder reception i deres nye lokaler i Nygade 6, kl. (indgang fra gården). Det sker søndag den 20. august kl. 15-18.

Som noget nyt har de fået EMS SHAPE. Elektrisk Muskel Stimulation bruger elektriske impulser til at skabe en muskelrekruttering og forbedre din styrke. EMS træning er en videnskabeligt understøttet træningsform med rødder i fysioterapien. Denne tids optimerede træning er samtidig en behandling som afhjælper muskulære ubalancer og dermed sikrer en optimal kropsholdning. EMS er en skånsom og effektiv træning.

Ved at træne med XBodys EMS-teknologi kan du opnå resultaterne af en 90 minutters HIIT (høj intensitets) træning på kun 20 minutter, guidet af en uddannet instruktør.

Healerhuset har altid kombineret forskellige behandlingsformer; healingsmassage, healing, Kranio Sakral Terapi, akupunktur/smertebehandling, zoneterapi samt løsningsfokuseret samtaleterapi for både børn, unge og voksne.

Indehaver Annette Casmose har stor erfaring i hvordan man opnår bedre fysisk og psykisk velvære. Patienterne kommer til Holbæk fra hele Sjælland for at afhjælpe både fysiske smerter og psykiske udfordringer.

I den ayurvediske behandling er målet at optimere det enkelte menneskes fysiske og mentale velvære og samtidig forebygge bedst muligt mod fremtidige sygdomstilfælde. Formålet er at stimulere og balancere kroppens energistrømme og fjerne toksiner fra kroppen. Behandlingen er bl.a. funderet på den taoistiske tro på, at sygdom skyldes, at energistrømmen i kroppen er blokeret. Det sker, når de to modsatte energier Yin og Yang ikke er i harmoni med hinanden.

Læs mere på husets hjemmeside her: https://healerhus.com/

Foto: ABW