Torsdag den 13. august kl. 19 står Kandis på scenen som optakt til årets Harmonikafestival i Jyderup. Det er altid en publikumsmagnet at have Kandis til at spille op, og der er sikkert som normalt dømt humør- og dansefeber, når Kandis optræder på Jyderup Stadion.

Hele programmet er som normalt en skøn blanding af garvede musikanter og nye navne. Det er festivalens målsætning både at lade publikum møde de gamle kendinge, men også at lade nye orkestre og solister få muligheden for at komme ud over scenekanten og få chancen for at vise, hvad de kan.

Fredag den 14. august er der musik og festligheder fra klokken 18.00 til 01.00. Lørdag åbnes der for spillemænd og andre musikere fra klokken 12.00 til 02.00 og endelig søndag den 16. er der adgang fra klokken 11.00 til 17.00.

Det bliver Lille Palle, der søndag formiddag er blandt de sidste, der optræder for publikum, og det siges lidt vemodigt, fordi årets 25. Harmonikafestival i Jyderup bliver ifølge initiativtager og arrangør Mogens Bækgaard også den sidste.

Dette skyldes hovedsagelig, at der ifølge Mogens Bækgaard savnes opbakning til festivalen fra flere sider. Men Mogens Bækgaard stopper dog ikke som iværksætter og arrangør, for selvom dette års Harmonikafestival i Jyderup bliver den sidste, lover Mogens, at det ikke bliver det sidste festlige, man vil høre fra ham.