Måske er du meget godt tilfreds med dit liv – måske synes du der er plads til forbedring. Mange mennesker føler på et eller flere områder, at de sidder fast i de samme udfordringer eller ikke udlever deres fulde potentiale. Det kan altid blive bedre, og du kan altid være mere tro mod dig selv, og det du ønsker dig af livet.

Hvis du har mod på at se indad og få gravet dit fulde potentiale frem, er der hjælp at hente i Holbæk. Her møder du Mindmove Mentaltræning og Vibeke Nielsen, der har specialiseret sig i at hjælpe andre med at nå deres fulde potentiale. 

Vibeke Nielsen har en baggrund som familiekonsulent, men har dykket ned i den nyeste forskning i, hvad der skal til for den enkelte, for at skabe forandringer i livet. Hos Mindmove Mentaltræning i Holbæk får du hjælp til at få arbejdet med både dine bevidste og ubevidste tanker og følelser, og det er en investering, der kan betale sig.

Mindmove Mentaltræning er til dig, der ønsker bedre trivsel hos dig selv eller i din familie eller dig, der ønsker bedre trivsel i dit arbejdsliv. Er du chef, er Mindmove Mentaltræning et godt sted at starte, og Vibeke Nielsen kører gerne ud til dit firma i Holbæk og omegn, for at coache dig og dine medarbejdere.

Hos Mindmove Mentaltræning bliver du mødt i et trygt rum, hvor der er plads til at du undrer dig, stiller spørgsmål og åbner dig op for muligheden for positive forandringer. Dit håb om noget bedre og din tro på at kunne starte en positiv udvikling får et kæmpe boost.

Det er aldrig for sent at invitere den positive udvikling ind i dit liv, men hvorfor vente til i morgen, når du kan starte i dag? Har du ønsket, så bestil en tid hos Mindmove Mentaltræning. Du vil med garanti gå derfra med masser af motivation, gå-på-mod og indsigt. Om du søger coaching til dit privatliv eller dit arbejdsliv, så kontakt Mindmove Mentaltræning i dag. Din rejse mod et bedre liv starter nu.

Kontakt

Mindmove Mentaltræning
v/ Vibeke Nielsen
4300 Holbæk
Godthaabsvej 8
31317478
vn@mindmove-mentaltraening.dk

sølvpartner