Hvis du går med drømmen om et nyt projekt i dit lokalområde, så er puljen Rum til fællesskab nok noget for dig. Allerede nu kan du begynde at udvikle dine idéer sammen med andre fra dit lokalområde.

Projektudvalget for Udvikling af Lokalområder (PULO) ønsker med Rum til fællesskabspuljen at støtte borgernes arbejde med at gøre Holbæk Kommune til et godt og unikt sted at bo. Der skal være mulighed for lokal forankring, fællesskab og udvikling i alle kommunens lokalområder.

Rum til fællesskab

I ”Rum til fællesskab” er der 2,5 millioner kroner. Tilskud går til projekter, der skaber særlige kendetegn, møder i naturen og lokale samlingspunkter.

Det kan eksempelvis være projekter med faciliteter til lokale mødesteder i både byen og naturen. Projekter skal altså komme det lokale fællesskab og en bred kreds af borgere til gavn.

Tidligere er der givet tilskud til udendørs aktivitetsområder, genskabelse af naturområder, bæredygtige kunstbygninger og en maritim platform.

Puljen kan søges af lokalfora, foreninger, selvorganiserede grupper og bestyrelser i kommunale institutioner. Der skal søges for minimum 50.000 kroner, og fristen er 1. august 2021.

Du kan læse mere om puljen her.

Foto: ABW