Fra lørdag 10. til og med søndag 18. oktober indtager spøgelser, hekse, græskarmænd Eventyrlandet – Nisseland i Mørkøv.

Det 2000 kvm. store, indendørs, eventyrland er pyntet op og overtaget af Halloween væsener og ved den store vindmølle er hekse, græskarmænd og spøgelser ved at skræmme livet af nisserne samt H.C. Andersen som bor i nærheden af møllen.

Exif_JPEG_PICTURE

Aktiviteter
Der er masser af aktiviteter for børnene, allerede ved indgangen til Eventyrlandet, når de går ind under det kæmpe store græskar, bliver de mødt af et mega stor troldetand hvor de kan rutsche ned ad tandens rutschebane. Inde i selve eventyrlandet kan man, hvis man tør, gå på de store troldetænder, grave efter kranier i den store kiste og gå på spøgelses jagt og mange andre aktiviteter.

Ved indgangen får børnene udleveret et opgavehæfte og et farvehæfte som de enten kan tage med hjem eller sætte sig ned i Halloween stuen og hygge sig med at løse de forskellige opgaver og deltage i tegnekonkurrencen ”Hvem tegner den mest uhyggelige heks”

Lav dit eget spøgelse eller heks
I Halloween stuen kan børnene, under kyndig vejledning, prøve at lave deres eget spøgelse eller deres egen heks ud af de forskellige materialer der er til fri afbenyttelse og tage det med hjem.

Udendørs skattejagt
Der bliver arrangeret en udendørs skatte jagt, med skattekort hvor børnene skal finde spøgelser, kranier, gravsten, edderkopper og meget andet ”hyggeligt”.

Mange spændende panoramaer
Ud over alle de forskellige aktiviteter kan man selvfølgelig nyde alle de eventyrlige mekaniske panoramaer med Hekse, Spøgelser, Trolde, Pirater H.C. Andersens eventyr og selvfølgelig masser af nisser.

Exif_JPEG_PICTURE