Rune Klan er håbefuld og byder på en ny tur i sit magiske univers med noget på hjertet. Det sker den 12. maj på Holbæk Teater.

Sidst han ramte de danske scener med showet Barnløs, er han blevet kaldt: ”Modig, original, fantastisk, genial, rørende og overraskende”. Den efterhånden velkendte og unikke showform der mixer eftertænksomhed med humor, charme og tryl i verdensklasse, skaber et ganske særligt bånd mellem Rune og hans publikum.

Livet er sådan set godt ved Rune Klan, men derfor kan man sagtens have noget på hjertet og ekstra overskud at dele ud af det fra scenen. Han lover, at ambitionerne ikke er sænket siden sidst. Med afsæt i personlige oplevelser og verden, vil den sympatiske gøgler med vanlig selvironisk distance give sit bud på at være ”Håbefuld” anno 2020.

TeaterTapas

Du kan tilkøbe TeaterTapas, som kan nydes i den hyggelige teatercafé inden showet kl. 19.00.  Tapas består af forskellige små retter, baseret på sæsonens lokale råvarer og sammensættes af restaurant SuRis køkkenchef. TeaterTapas serveres fra kl. 17.30.

Bestil billetter her.