Sjællands Teater FAIR PLAY får til januar besøg af forestillingen FREJAS FLAMMER, der er et gæstespil med Randers Teater og Nørregaards Teater.
Forestillingen spiller både for børnehaver, skoler og familier d. 13.-14.-15. januar – og som en del af fejringen af FAIR PLAYs 50-års jubilæum tilbyder vi gratis billetter til børnene!

Frejas flammer er en musikalsk komedie om at kunne styre sin indre ild. Frejas vrede kan tænde en hel ildebrand! Varmen farver hendes kinder røde og får hende til at skrige som en sirene. Superheltinderne Søstrene Brandmand kommer hende til undsætning. De ved alt om elementær brandbekæmpelse. Og de ved også, hvad man gør ved den ild, der brænder i Frejas indre.

”Det er altså noget af en temperamentsforestilling, som Randers Teater og Nørregaards Teater har skabt i fællesskab. Freja råber, så alle i teatersalen flyver bagover. Og hun udviser en trods, som er vidunderligt autentisk, i hvert fald for børnehavebørnene.
Desuden har Rolf Søborg Hansen skabt Freja-dukken med så indædt og sårbart et ansigt, at man ikke kan lade være med at synes, at hun er interessant i sig selv.”
Anne Middelboe Christensen, Teateravisen.dk

Teatret FAIR PLAY glæder sig til at byde velkommen i salen, til endnu en fejring af de første 50 år med teater for børn og unge!

Alle børn kan få gratis billetter til forestillingen, så længe, der er ledige pladser. De gratis billetter til børnehaver og skoler er sponsoreret af Sjællands Teaters partnere!
OBS: Alle billetter skal bookes på forhånd, man kan ikke bare møde op.

Fakta om forestillingen

FREJAS FLAMMER
Gæstespil med Randers Teater & Nørregaards Teater

Aldersgruppe: 3-8 år Varighed: 40 min.

Spilletider på Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3 i Holbæk: Torsdag d. 13. januar kl. 9.30 + 11.30
Fredag d. 14. januar kl. 9.30 + 11.30
Lørdag d. 15. januar kl. 11.00

Voksenbilletter koster fra 95-135 kr. (Gratis med Årskort til Sjællands Teater).
Både gratis billetter og voksenbilletter bookes via www.fairplay.dk eller via tlf. 59 59 59 88.

Medvirkende: Anne Karina Nikolajsen, Nanna Schaumburg-Müller
Dramatiker og instruktør: Anna Panduro
Scenograf og instruktør: Carsten Wittrock
Komponist: Rasmus Christensen
Kostumier: Birgitte Nisbeth
Lysdesigner: Karsten Nisbeth
Dukkemager: Rolf Søborg Hansen

 

Pressefoto