Museum Vestsjælland indbyder til Livet på havnen for de 6 – 9-årige hver onsdag i sommerferien fra den 1. juli kl. 10-11.30 og 13-14.30 og for de 10 – 12-årige hver mandag og tirsdag i sommerferien fra den 6. juli kl. 10-13.

I Holbæk Havn er der over 20 historiske træskibe. Nationalmuseet har et værft her og der ligger også et helt nyt kystlivscenter. I sommersjovaktiviteten er fokus på livet ombord på skibene og det gode håndværk. Vi besøger et skib og vi smager på sømændenes madpakke. Børnene får selv hænderne i materialerne og kan prøve kræfter med vægtstangsprincippet, prøve skibstømrernes værktøj og de kan lære, hvordan man bevæger sig rundt på et rigtigt træskib.

”Livet på havnen” er et resultat af en ekstra bevilling fra Undervisningsministeriet. Museum Vestsjælland har i samarbejde med Holbæk Kommune udviklet denne nye, gratis sommerferieaktiviteter til børn i skolealderen.

Aktiviteten er for børn i følgeskab med voksen. Kun én voksen pr. barn/børnegruppe. I alt er der plads til 12 børn pr. gang. Det er gratis at deltage. Tilmelding er nødvendig på vestmuseum.billetexpressen.dk

Sted: Blegstræde 27, 4300 Holbæk

Kom med ombord på sluppen Ruth i sommerferien på Holbæk Havn. Foto: Museum Vestsjælland.