Gislinge BK, Tuse IF og Holbæk B&I er de fodboldklubber i Holbæk Kommune, der i sommerferien byder ca. 370 børn og unge velkommen til en spændende, anderledes og udfordrende uge med DGI’s fodboldskole i sommerferien.

Der fokus på glæde, begejstring, fællesskab og nye fodboldfærdigheder, når de tre klubber afholder fodboldskole i uge 26 og 31. Tilmeldingen er åben, og det er med at være klar på tasterne, da alle tre skoler blev fuld booket i 2021.

På DGI Fodboldskoler bliver den almindelige træning krydret med nye og anderledes øvelser, sjove lege og masser af fællesskab. Målet er at få et legende element ind i træningen og mange boldberøringer, så deltagerne både har det sjovt og bliver dygtigere til fodbold. Når man træner fodbold over en hel dag er der andre muligheder for at fordybe sig i spændende fodboldaktiviteter i forhold til den almindelige klubtræning resten af året.

Bliv bedre til fodbold

Traditionen med DGI’s fodboldskoler er over 30 år gammel, og målet med fodboldskolerne er, at fodboldglade drenge og piger får sig en sund og aktiv sommerferieoplevelse.

”Der er gode muligheder for at få nye venner, og så handler det selvfølgelig om at blive bedre til at spille fodbold,” fortæller fodboldkonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland, Christian Sloth, og supplerer:

”Det er vigtigt, at fodboldskolerne er lærerige, spændende, udfordrende og også lidt anderledes. Og der er tradition for, at fodboldskolerne også byder på overraskelser ud over ’bare’ fodbold.”

En ”lille ny” i 2022

I 2022 er der en lille fodboldskole i Tuse, som kører parrallet med den store fodboldskole. Skolen har kun 16 pladser, og det er for børn, som har brug for andre rammer end i den typiske fodboldskole tilbyder. Det er Louise Olsen, som står denne skole, og hun arbejder til dagligt med denne målgruppe af børn, hvor der er ekstra fokus på faste rammer og mere voksenkontakt.

Alle kan være med

Fodboldskolerne er organiseret og ledet af kvalificerede trænere og hjælpetrænere fra klubben, og det er deres fornemste opgave at sørge for, at alle deltagerne kan være med – både øvede og ikke øvede. DGI’s Fodboldskoler er nemlig åbne for alle i alderen 6-13 år, både rutinerede og nybegyndere indenfor fodboldens verden.

Skal du være sikker på en plads på fodboldskolerne, skal du tilmeldes senest d. 31. maj. Der kan dog være udsolgt før, så det tilrådes med tilmelding hurtigst muligt.

Sparekassen Sjælland-Fyn er partner på sommerens fodboldskoler

DGI Midt- og Vestsjælland og Sparekassen Sjælland-Fyn har indgået et partnerskab for at styrke fodboldoplevelsen for deltagere og trænere på sommerens fodboldskoler. Det betyder, at alle fodboldskoletrænerne er på kursus op til fodboldskolen, så de er klædt godt på til at tage imod børnene på fodboldskolen. Der bliver også fokuseret på, at fodboldskoletrænere, som ikke allerede er engageret i klubben efterfølgende bliver trænere der. Samtidig får alle fodboldskoler via partnerskabet en spændende aktivitetspakke, som i første omgang kan bruges på fodboldskolen og efterfølgende i klubbens daglige træning.

Tilmelding sker via DGI’s hjemmeside.

Pressefoto