Redaktør på nyhedsbrev søges til frivilligt arbejde i Gigtforeningen Vestsjællandskreds.

Få relevant kommunikationsarbejde på dit CV og vær med til at berige hverdagen for gigtramte danskere.

Gigtforeningens kreds i Vestsjælland søger en frivillig studiemedarbejder med interesse for- digital kommunikation. Du skal planlægge, udvikle og opsætte nyhedsbreve via e-mailplatformen Mailchimp – og sikre at nyhedsbrevene understøtter den samlede kommunikation i kredsen.

Din frivillig anslås til 5 timer om ugen. Opgaven kan deles med en studiekammerat.

Dine opgaver
• Redigere, opsætte og udsende nyhedsbreve, invitationer og øvrig e-mail kommunikation.
• Sikre en ensartet tone-of-voice på tværs af al e-mailkommunikation
• Bidrage med sparring til indhold og udvikle nye artikler, der understøtter kommunikationsstrategien
• Analysere effekten af e-mailudsendelser og overvåge til- og frameldinger
• Bidrage med input til hvordan vi får flere tilmeldinger på e-maillisten
• Importere nye tilmeldinger fra fysiske arrangementer

Din profil

Kommunikation – Du læser kommunikation. Du vil gerne hjælpe kredsen omkring vinkling på nyheder og information, så vi bliver synlige for vores læser. Du er en dygtig skribent og du kan omsætte din viden om målgruppens behov til fængende budskaber.
Systemforståelse – Du har flair for IT og grafisk opsætning. Du har enten arbejdet med e-mailplatformen mailchimp, eller har lyst til at blive dygtig til systemet. Måske har du også arbejdet med grafiske programmer som fx photoshop, så du selv kan redigere og opsætte grafik til nyhedsbrevet.

Det får du ud af det

Arbejdet i Gigtforeningen er frivilligt, og vi kan ikke tilbyde aflønning. Til gengæld får du praktisk erfaring fra en frivillig organisation og plads til at dygtiggøre dig og afprøve nye ideer. Du får erfaring i et af markedets mest benyttede e-mailværktøjer og et ansvar, der minder om det, du kan møde som kommunikationsmedarbejder i en virksomhed.

Derfor gør dit arbejde en forskel
I dag er vi mere end 80.000 medlemmer som støtter gigtsagen, fordi vi ønsker at gøre en forskel for de over 700.000 mennesker med inflammatorisk gigt, artose (slidgigt) og rygsygdomme i Danmark. Det gør Gigtforeningen til en af de største patientforeninger i Danmark af os af med gigtsygdomme. Hver 8 danskere har gigt.

Gigtforeningen drives vha. donationer fra fonde og private og pengene anvendes bl.a. til at drive Dansk gigthospital og tre Sano-centre der har sat nye standarder for behandling rehabilitering af gigtsygdomme.

Gigtforeningen kæmper for, at mennesker med sygdomme og smerter i led, ryg og muskler får et bedre liv.

De frivillige ildsjæle i landets 22 kredse i Danmark, gør et stort frivilligt arbejde for at skabe viden om gigtsygdomme og afholder mere 1.200 arrangementer om året. De er med til at gøre hverdagen lettere for gigtramte. Samt at Gigtforeningen har et omfattende tilbud med Rådgivning. Der spænder fra Socialrådgiver, Ergoterapeut, Fysioterapeut, Sygeplejerske, Advokat og Reumatolog.

Dronning Margrethe er Gigtforeningens protektor.

I vores kreds er vi i gang med en digitaliseringsrejse, hvor vi sikrer, at vi kan være i kontakt med alle der er interesseret i nyheder selv når vi ikke kan mødes fysisk. Vi har indført online arrangementer, online event tilmelding og nu som det seneste et e-mailsystem, hvor vi kan kommunikere omkring arrangementer og muligheder for interesserede.

Hvem kan hjælpe dig
Du samarbejder med Kredskasserer Palle Amstrup pa@gigtforeningenvestsjaelland.dk – tlf. 20 77 79 51 og Palle kan kontaktes ved evt. spørgsmål. Du bliver en del af den frivillige kreds i Vestsjælland.

Kredsen dækker kommunerne Holbæk, Kalundborg, Odsherred, Slagelse og Sorø kommune.

Kredsformand er Henny Rose Pedersen hrp@gigtforeningenvestsjaelland.dk. Vi arbejder digitalt via zoom, og du kan lave arbejdet hjemmefra.

I opstartsfasen deltager frivillig marketingkonsulent Gitte Sandlykke gitte@sandlykke.dk.

Lyder det som noget for dig? Så send lidt information om dig selv til pa@gigtforeningenvestsjaelland.dk
Senest 31. december 2022

Foto: ABW