Når Musikklubben Sidesporet blænder op for programmet for efteråret 2020, sker det med en gammel kending: Tørfisk fra Thyborøn. Gruppen, der kan fejre 40 års jubilæum næste år, kalder sig Danmarks ældste boyband. Folkemusikerne fra Vestjylland indledte 2020 med at udgive nummeret ”Bacon 3x Om Dagen”.

Allerede ugen efter er det tid til den første af sæsonens to tribute-koncerter. Dissing, Las & Cross Band fortolker Bob Dylan. Billy Cross turnerede med Bob Dylan i tre år og medvirkede på to af hans albums. Han blev inspirereret til samarbejdet med Dissing og Las, da han oplevede dem fortolke Dylans sange.

Den anden tribute-koncert fejrer 50-året for udgivelsen af de sidste albums med The Beatles, ”Abbey Road” og ”Let It Be”. Det er Bjørn Fjæstad, Dicte, Jimmy Jørgensen og Bobo Moreno, der lægger vokal til klassikerne.

Efteråret i Rotationen fortsætter med danske klassikere som ”Shaida” og ”Gennem Ild Og Vand”, når Moonjam med brødrene Kærså lægger vejen forbi.

Derpå er et af de yngre navne på den danske musikscene, Carl Emil Petersen, på plakaten. Han har dog allerede været med i næsten 10 år – først med Ulige Numre og senere solo. Med sig i den musikalske bagage har han sit nye album ”Amager Forbrænding” fra efteråret 2019.

Sidst på efteråret er det Outlandish, der er genopstået som duo, som står på scenen i Rotationen, mens den rutinerede Melodi Grand Prix-vinder Johnny Logan runder året af med en koncert, der både byder på egne numre og julesange.

Bestil billetter nu

Tørfisk. Pressefoto.