chamFredag den 23. september springer propperne til Holbæk Teaters 6. sæson af ChampagneSaloner.

På sæsonens første ChampagneSalon kan det kvindelige publikum opleve Anni Fønsby, Stine Kronborg og sangerinden Anna David. Tre kvinder med hver deres historie, om deres mod til at stå igennem modstand, kriser og offentlighedens søgelys.

“Jeg tripper rundt på tåneglene af begejstring over mit line up af gæster til min første Champagnesalon. Disse tre skønne vidunderlige kvinder, kommer og deler ud af dem selv og lad mig bare sige det sådan: Ingen af dem er fedtede med sig selv. De siger tingene ærligt og lige ud af posen”, siger Audrey Castañeda, der er Holbæk Teaters faste værtinde på ChampagneSalonerne.

Anni Fønsby blev for alvor kendt i offentligheden, da hun i 2008 medvirkede i realityserien ‘Anni og Erik goes to Hollywood’ om hendes og Erik Damgaards jetsetliv. Den tidligere playboy-model og it-milliardæren. Deres glamourøse liv blev dog skiftet ud med fængel, da hun i 2005 blev hun idømt et års betinget fængsel for rufferi – og igen i 2009 anholdt sammen med Erik Damgaard og sigtet for rufferi. I dag har hun afstået sin straf, er alenemor og har måtte lave noget af en u-vending i sit liv. Den historie deler hun på ChampagneSalonen og hvordan hun har tackler, når hele landet dømmer hende, kærligheden og viljen til at rejse sig igen efter en krise.

En anden modig gæst er den bramfri Stine Kronborg, der blandt andet er tidligere danser for popgruppen Infernal, koreograf for Medine og noget tv-personlighed fra et utal af reality gameshows. Hun tog i sin tid hele vejen til Australien og smed al tøjet på scenen. I dag er Stine bodybuilder, single og gravid. Og salonens vært, Audrey, vil gå hende på klingen med, hvad der driver hende til at leve det liv, som hun har lyst til – trods omgivelserne holdninger og meninger.

Den tredje gæst er snart albumaktuel – og så gemmer hun også på et par hemmeligheder, ifølge salonens værtinde. Det er sangerinden Anna David, der også er mor og sanger – og altså på vej med et album, der efter sigende skulle være meget personligt. Og det kommer publikum til at få smagsprøver på på aftenen.

Bobler og tapas
ChampagneSalonerne startede oprindeligt som Kaffesaloner. Med direktørskiftet i 2011 blev kaffen skiftet ud med bobler. Gæsterne er ikke længere hemmelige og salonerne har fået en fast vært. Den kommende ChampagneSalonen er den første af fire i denne sæson, og gæsterne kan nyde tapas i teatrets ny café, der nu drives af SuRi/Maskinværkstedet, som også er et nyt samarbejde på teatret.
Mændenes pendant “Blues ‘n’ Burgers” har sæsonpremiere fredag den 28. oktober.

Billetter kan købes her – det første glas bobler er med i prisen og tapas kan tilkøbes.