Søger du et sted at holde ferie med udsigt over Holbæk Fjord, så kan du leje gæstehuset på Strandmøllevej.

Huset ligger i gåafstand til Holbæk centrum, og fra gæstehuset kan man se marinaen, golfbanen samt campingpladsen. På marinaen er der restaurant samt is-hus. Der er ikke langt til indkøb, og hele området byder på skøn natur med mulighed for gå- og cykelture.

Gæstehuset udlejes af privat til overnatning. Gæstehuset er placeret i en separat lille bolig, som indeholder 2 rum med køkken samt eget badeværelse.
Der er fri parkering, fri adgang til internet og rygning tilladt udendørs.

Der er 4 sengepladser, heraf 2 i solid køjeseng.

I køkkenet er der komfur, mikroovn, el-kedel, køleskab samt diverse køkkenfaciliteter.
I haven findes havemøbler til fri benyttelse, og foran huset er der en hyggelig siddeplads, hvorfra man kan nye udsigten ud over fjorden, som kun er 200 meter væk.

Priser
Pr. nat for 2 personer 500 kr. incl. sengelinned og håndklæder.

For flere end 2 personer, 100 kr. pr. person udover de 2.

Der er ikke morgenmad med i prisen.

Naturlandskabet omkring Holbæk er pragtfuldt, og området byder bl.a. på istidsruten – en 390 km lang cykelrute, der kommer forbi seks oplevelsescentre i det nordvestsjællandske istidslandskab.

Istidsruten er en unik historiefortælling om Holbæk og omegn. Istidsruten er stedet, hvor du kan opleve Danmarks tilblivelse for mere end 20.000 år siden. Du kan se, hvordan isen har formet landskabet og bevæge dig frit i det område, der engang bare var en bunke grus og sten, der var blevet flyttet ned med isen fra nord. I Holbæk Kommune kommer Istidsruten forbi både Brorfelde, Åmosen, Skarresø, Lammefjorden og Holbæk fjord.

Kontakt

Zimmer/Room (Gæstehus) til udlejning
v/ Helle Madsen
Strandmøllevej 196
4300 Holbæk
Mobil: +45 61 78 90 86
Mail: hmadata@hotmail.com