Den populære rejseguide er kommet til det nordvestlige Sjælland med 111 steder i Odsherred som du skal se. Med den ved hånden bliver du godt klædt på til oldtidsture og klatreparker, bondegårdsbesøg og madoplevelser i regionen.

»Odsherred er et fascinerende sted. Der er hele tiden noget nyt og spændende at opdage og besøge i det vidstrakte område. Selv når man som jeg har boet i Odsherred i flere årtier«, skriver Stig F. Sørensen i bogen.

Det nyeste bind i 111-serien afdækker Odsherreds skjulte perler, som selv den lokale ikke nødvendigvis kender. Den fører dig ud i naturen til de vide strande og dybe skove, ind på alskens museer og i butikker samt tilbage i tiden til gravhøje og oldtidsfund.

I 111 steder i Odsherred som du skal se har hvert sted sin helt egen fortælling. Her kan du læse om dets historie, få insidertips og blive inspireret til din næste indlandstur.

Blandt de 111 steder finder du bl.a.:
• Solvognens Fundsted ved Trundholm Mose
• Destilleri Lammefjorden i Hørve
• Danmarks midtpunkt i Rørvig
• Gekko Park i Højby
• Eventyrdalen i Kårup Skov

Stig F. Sørensen er lektor ved Odsherreds Gymnasium og ekstern lektor ved Københavns Universitet – og så har han boet mere end 30 år i Odsherred med base i Asnæs.

Læs mere her

Pressefoto