Igen i år fejres borgere og foreninger fra Holbæk Kommune, der yder en kæmpe frivillig indsats. Det sker i år fredag 30. september i Tuse.

Frivillig Fredag er en tilbagevendende begivenhed, hvor frivillige borgere og foreninger inviteres til et arrangement fuld af fejring. I år løber arrangementet af stablen i Tuse Hallen fredag den 30. september kl. 17.00-21.00.

Hvert år rykker Frivillig Fredag til et nyt lokalområde for at give dagen et lokalt islæt. Denne gang er det altså Tuse, der har sagt ja til at fejre dagen i Tuse Hallen. Tuse-Butterup Lokalforum har sammensat et spændende program, og sammen med Frivilligcenter Holbæk og Holbæk Kommune sørger lokalforummet for at fejre de frivillige. Her bliver indsatserne påskønnet, og takken markeres på en tydelig måde.

Borgmester Christina Krzyrosiak Hansen deltager ved arrangementet og holder tale kl. 18.00. Derudover er arrangørernes plan at have en hyggelig aften med god mad og spændende indslag i selskab med frivillige, lokale ildsjæle og politikere. Indslagene dækker blandt andet konkurrencer, åbne padelbaner og besøg af eventfirma.

En hyldest til frivilligheden

Der er generelt mange frivillige hænder i hele Holbæk Kommune. Det gælder både i kultur- og fritidslivet, men også indenfor andre områder, herunder social-, ældre-, flygtninge- og ungeområdet. Derudover tæller frivilligheden mange mentorer og økonomirådgivere. Listen er lang, og alle er inviteret med i Tuse Hallen. Det glæder formand for Udvalget for Kultur:

”Jeg er meget imponeret og stolt over, at frivilligheden er så stor i Holbæk Kommune, og at det bliver markeret med en dag som denne. Der lægges altid et stort stykke arbejde i at gøre dagen hyggelig og spændende for de fremmødte. Det er jeg glad for, og det er virkelig velfortjent” fortæller Ole Hansen, der er formand for Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune.
Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig og sker ved at sende en mail til frivilligcenter@holb.dk senest den 20. september 2022. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, og der kan maksimalt tilmeldes 4 frivillige pr. forening, da der er et begrænset antal pladser.

Program for dagen:

– Velkomst ved Mads Løvlund Vestergaard, Formand i Tuse-Butterup Lokalforum
– Tale ved Christina Krzyrosiak Hansen, Borgmester i Holbæk Kommune
– Oplæg ved Anders Bo Hansen, Forman i Tuse IF
– Stor buffet med drikkevarer
– Underholdning og aktiviteter

Foto: ABW