Har du et hus, har du stensikkert også en masse arbejdsopgaver, du gerne ønskede dig tiden og evnerne til at løse. Tidens tand, stormvejr og uheld gør det nødvendigt med løbende reparationer. Børn der bliver født og flytter hjemmefra gør det nødvendigt med løbende justeringer i forhold til skiftende behov. Hos Rejnhold Byg i Svinninge finder du en virksomhed, der med udgangspunkt i tømrer- og snedkerfaget kan hjælpe med mange forskellige opgaver i hus og have.

Tømrer og snedker Jonas Rejnhold har været i branchen siden han startede i lære i 2000. Han blev udlært i 2005, og var møllebygger de første to år af sin læretid. Jonas renoverer stadig gamle møller med stikøkse og bred stemmejern, men har med tiden føjet mange andre byggerier, bl.a. en skole i Skotland, til sit cv.

Rejnhold Byg løser tømreropgaver for både privat- og erhvervskunder i Svinninge, Holbæk, Roskilde og Sjællands Odde. Kvaliteten er altid i orden.

”Kunderne får altid det de ønsker, med professionel vejledning og er med i processen hele vejen igennem. En altid glad og smilende kunde er det vigtigste for mig,” siger Jonas Rejnhold.

Følg Renhold Byg på Facebook