Der var fuld knald på inspirationen da 10 virksomheder den 7. juni var inviteret inden for hos Galaxe A/S ‘ Thermozell i Holbæk. Virksomheden omdanner nemlig brugt flamingo til forretning i form af en særlig letbeton til byggeriet.

Hos virksomheder Galaxe A/S ‘ Thermozell efterbehandler man brugt flamingo på en måde, så det kan bruges som en særligt isolerende letbeton. Og den 7. juni mødte en større gruppe virksomheder op for at høre, hvordan de har tænkt forretningen. Bag arrangementet står Connecting Zealand.

– Vi har som en del af vores koncept at få virksomheder til at dele viden og inspiration. Vi kalder det “Share Best Practice”. På den måde kommer vi helt tæt på og tilbyder hands-on viden om, hvordan man skaber succes inden for et givent område, fortæller Maria Tan Nielsen, som er projektleder på Connecting Zealand.

Arrangementet hos Galaxe A/S ‘ Thermozell var det fjerde i rækken af såkaldte “Share Best Practice” arrangementer. Den 7. juni var fokus på, hvordan den miljøteknologiske innovation, som bruges til genbrugsflamingoen, kan blive til en god forretning.

– Det var rigtig godt at deltage i dag, jeg har fået inspiration til mulighederne for at vækste og professionalisere min virksomheds forretningsgange og så har jeg netværket med nogle ligesindede virksomheder, som jeg nu skal hjem og kontakte og som kan hjælpe mig videre på min rejse, udtaler Søren Lauridsen, direktør hos Brd. Lauritsen, som deltog på besøget.

Projektleder Maria Tan Nielsen glæder sig til at invitere til nye arrangementer i andet halvår.

– Vi kan se, at virksomheder tager noget konkret med hjem fra vores Share Best Practice og rent faktisk gør noget anderledes ud fra den inspiration, de har fået. Så vi glæder os til igen at invitere til Share Best Practice på den anden side af sommeren.

Besøget hos Galaxe A/S ‘ Thermozell var en del af aktiviteterne under Connecting Zealand, som er et partnerskab mellem Væksthus Sjælland, Agro Business Park, CLEAN og Region Sjælland, finansieret af Vækstforum Sjælland.