Hos Maxi Zoo Holbæk mener man, at alle byens kæledægger – hvad end det er en sød hamster, logrende hund, kælende kat eller syngende fugl, skal forkæles og kun fortjener det allerbedste. Men da snacks kommer i mange forskellige varianter og både kan være økologiske, gode til dem, der har lidt ekstra på sidebenene, tandrensende til dem, der har brug for det – eller blot anses for at være en ekstra luksus i hverdagen, så kan det stadig være lidt af en jungle at finde rundt i. Derfor sætter personalet i slutningen af maj fokus på lige netop dette.

Fredag, lørdag og søndag den 22., 23. og 24. maj inviterer Maxi Zoo Holbæk alle byens dyreejere til at kigge forbi butikken til forkælelse i stor stil med gratis rådgivning om hvilke snacks, der er helt perfekte til netop dit kæledyr. Butikken vil desuden i løbet af weekenden byde på gode rabatter på snacks, så du kan få fyldt lageret op derhjemme og gøre klar til den helt store forkælelse.

Kom til forkælelsesweekend med rådgivning om de helt perfekte snacks til dit kæledyr fredag den 22., lørdag den 23. og søndag den 24. maj i Maxi Zoo Holbæk. Butikkens dygtige personale står klar til at rådgive og vejlede, men opfordrer byens dyreelskere i denne tid til at komme alene og lade kæledyrene blive hjemme – selvom de elsker besøg. Læs desuden meget mere om, hvordan du kan aktivere dit kæledyr i disse særlige tider på www.maxizoo.dk/karantaeneliv

Pressefoto