Et forfattermøde hjemme hos dig? Ja hvem skulle have troet det for et år siden. Men nu kan du via Holbæk Bibliotekerne møde forfatteren Malene Ravn online hjemme i din stue. Vælg kl. 16 hvis du har læst forfatterskabet og er okay med at der bliver afsløret væsentlige detaljer og pointer. Vælg kl. 17 hvis du er nysgerrig og gerne vil inspireres til at læse forfatterskabet. Det sker d. 10. februar 2021.

I 2014 udgav Malene Ravn sin debutroman ”Det eneste rigtige” på Gyldendal, og i 2016 fulgte romanen ”Mia”. Romanen ”I dine øjne” (2018) er inspireret af hendes veninde Jette Lehmanns slægtshistorie. Fortællingen om børnehjemsbarnet Erik, der er søn af en dansk mor og en kinesisk far, tager sit afsæt i historien om, hvordan en gruppe kinesere kom til Danmark i 1902 for at optræde i forbindelse med den kinesiske udstilling i Tivoli.

I sin roman ”Hvor lyset er” fra 2020 tager Malene Ravn udgangspunkt i historien om sin mands oldefar, kunstmaleren Carl Fischer (1892-1962) – en bog om at føle sig som outsider, om mørket og lyset og alt sammen med et stykke skønt beskrevet danmarkshistorie som kulisse.

Foredraget foregår på teams og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål. Efter billetbestilling modtager du en mail med link til deltagelse i en seperat mail.

Læs mere her

Foto: ABW