Oprettelsen af et vaccinecenter i Holbæk Sportsby så kortvarigt ud til at forhindre en række idrætsforeningers mulighed for at komme i gang når samfundet igen åbner. Nu har et godt samarbejde mellem foreningerne, Stenhus Gymnasium og Realskolen sikret en fornuftig genhusning.

Da Holbæk Kommune overbragte nyheden om, at Multisalen i Holbæk Sportsby skulle benyttes til vaccinecenter, var der fuld forståelse for beslutningen hos de berørte foreninger. De havde dog samtidig et brændende ønske om, at manglen på hjemmebane ikke ville forhindre bl.a. håndboldene og basketboldene i at rulle, når samfundet igen lukker op for indendørsidrætten.

En større genhusningsplan blev derfor iværksat. Heldigvis er det naturligt for kommunens foreninger at samarbejde på tværs af idrætsgrene og hjælpe hinanden. Med fælles hjælp fra de berørte foreninger, samt Stenhus Gymnasium og Realskolen, er det lykkedes at få foreningskabalen til at gå op i en højere enhed.

”Der skal lyde en stor ros til foreningerne for deres fleksibilitet i denne proces. Vi ved, at de drømmer om snart at få et halgulv under fødderne og vi håber, at tiden snart er til det. Takket være Stenhus Gymnasium og Realskolen er rammerne til at dyrke idræt i hvert fald til stede, når vi kan lukke op igen. Uden dem var vi ikke nået i mål.” Lyder det fra Ole Hansen, formand for Kultur- og Fritidsudvalget.

Formanden for Holbæk Håndboldklub, Henrik Andersen, udtaler desuden. ”Her fra håndboldens verden, vil vi gerne sige tusind tak til foreningerne i Stadionhallen for deres konstruktive tilgang og vilje til samarbejde. De har spillet en stor rolle i, at vi igen kan komme til at spille håndbold, når faciliteterne genåbner – Vi glæder os”.

Kilde

Foto: ABW