Fredag d. 29. september hylder Holbæk Kommune de frivillige, der hver dag gennem hele året hjælper til i kommunens mange foreninger. Arrangementet, der i år afholdes i Holbæk Sportsby, er en tilbagevende begivenhed mange steder i Danmark, fordi den sidste fredag i september er udråbt som national Frivillig Fredag.

Rollerne byttes om

På denne dag skal de frivillige forkæles og anerkendes for deres store indsats.

Derfor vil 25 aktive medlemmer af Holbæk Senior Motion og Holbæk Håndboldklub være frivillige et par timer denne ene dag for dem, der er frivillige resten af året.

Fuldt hus til årets fejring

Årets fejring af Frivillig Fredag blev taget godt imod af foreningerne. Der var et begrænset antal billetter, som hurtigt blev revet væk.

Hele 240 frivillige fra 65 forskellige foreninger deltager i festlighederne – og det er lige fra patientforeninger, hobbyforeninger og sociale foreninger til idrætsforeninger m.fl. Alle vil modtage en stor tak fra borgmester Lars Quist og Sportsbyens direktør Thomas Nielsen, nyde god mad, kaffe og kage fra Sportsbyens Café, høre Sejergårdsskolens Bigband og bandet All My Love fra Holbæk Kulturskole spille samt få mulighed for at afprøve idrætsaktiviteter fra Holbæk Bordtennisklub, Sportsbyens Træningscenter og Holbæk Senior Motion. Der er lagt op til en festlig aften!

Holbæk Kommune er værter i samarbejder med Holbæk Sportsby og foreninger i Sportsbyen.

Program

17.00 Velkomst & takketale v. borgmester Lars Qvist
17.30 Sejergaadsskolens Bigband
18.00 Spisning
19.00 Sportsbyen har ordet v. direktør Thomas Nielsen
19.15 Guidede aktiviteter i Sportsbyen samt kaffe og kage ved bordene
19.15 All My Love fra Holbæk Kulturskole underholder.
21.00 Overlevering af stafetten og tak for i aften

Arrangementet foregår i Holbæk Sportsby:
Sportsallé 1
4300 Holbæk

Foto: ABW