MidtGolf
Ringstedvej 196, Kvanløse
4300 Holbæk
Tlf.: 59 18 30 51

Følg MidtGolf på Facebook

Golf er for alle
“Jeg lærer det aldrig”, “De andre må tænke, at jeg er en golftåbe”, “Jeg kommer aldrig til at spille som dem”. Er det tanker, der melder sig hos dig, når du er på golfbanen, så er der hjælp at hente. Mange golfspillere føler, at de ikke er gode nok til at spille med andre og mister derfor interessen, men på golfanlægget i Kvanløse kan alle lære at spille golf.

I samarbejde med Midtsjællands Golfklub tilbyder golfanlægget en række aktiviteter under navnet MidtGolf. Centret og altså MidtGolf danner rammer om både den smukke 18 hulsbane for øvede golfspillere og intermediate-banen, som er en 6 hulsbane med par 3 og par 4 huller.

I træningsanlægget finder du en overdækket driving range. I 2020 åbnede Tracman 4 simgolf med 4 Trackman simulatorer, så du kan træne dit spil i alt slags vejr.

Fuldtidsmedlemmer har fri adgang til mange af faciliteterne, bl.a. protrænerteamet og fitnesscentret.

Gå til golf – året rundt
Stadig flere danskere ønsker at prøve kræfter med golf, et spil som menes opfundet i Skotland tilbage i 1400-tallet. I nyere tid har målgruppen været folk med masser af tid – overklasse eller pensionister, men på det seneste er det blevet nemmere at passe golf ind i en travl hverdag.

At spille 18 huller er tidskrævende, men man kan altid træne en times tid. Det er ud for den devise at MidtGolf tilbyder en lang række fleksible ydelser.

MidtGolf lægger op til at medlemmerne træner efter behov – men ofte ugentligt og fokuseret. Regelmæssig golftræning øger din viden og forbedrer din teknik. Med målrettet træning kan du se udvikling i dit spil og derved opnå et højere niveau.

Hos MidtGolf kan du få en individuel træningsplan. Med en træningsplan er det ikke “bare” svingtræning, men du bliver bedre klædt på til at spille den golf du gerne vil. Du træner fokuseret de forskellige grundprincipper i golfsvinget; både driver, jernslag, indspil, bunker og putting.

Rammerne om din næste fest
MidtGolf fører også golfudstyr i den velassorterede Proshop, og i Café Stalden kan du nyde mad og drikke før eller efter din golftræning.

Golfanlægget i Kvanløse danner året rundt de skønne rammer om mange typer af selskaber fra fødselsdage til firmafester. Høloftet er et flot stort konferencerum og selskabslokale, velegnet til både møder og fester. Overnattende gæster kan finde hvile i MidtGolf GuestHouse, som tilbyder gode værelser til lige så gode pris.

sølvpartner