Modtag en ballonhilsen til børnefødselsdagen
CTI-Party er glade. De har nemlig fået helium hjem igen til alle deres flotte balloner. Hvem vil ikke synes, det er betænksomt og sjovt at modtage en ballonhilsen til børnefødselsdagen, eller når der skal afholdes babyshower? Til Valentines Day kan du drukne din elskede i de skønneste, hjerteformede balloner i alle mulige farver, størrelser og udformninger. Mon ikke, det vil tage kegler hos dit hjertes udkårne?

Balloner har stor symbolværdi. Både børn og voksne fascineres af synet og mulighederne for sjov og leg, når de ser en svævende ballon. Børnene føler den umiddelbare glæde ved farver, former og bevægelse, og de voksne mindes glade oplevelser fra barndommen, og ser det gentage sig hos deres egne børn. En svævende ballon er symbol på glæde og barndom.

Foto: CTI-Party

Valentines Day & Halloween
I Danmark er vi begyndt at skæve til lande som England og USA, hvor brugen af balloner rækker meget længere end til børnefødselsdage. Vi har importeret traditioner som Halloween og, som tidligere nævnt, Valentines Day, hvor man i udlandet, i masser af år har brugt ballonerne til både hilsner og dekoration, og interessen for balloner og deres muligheder er derfor stigende i Danmark.

Mange vælger faktisk også i dag at bruge ballonerne i forbindelse med vores traditionelle fester. CTI-Party har for eksempel et stort udvalg af balloner, som gør sig både smukt og elegant til et bryllup. De hvide balloner med påskriften ”Mr.” og Mrs.” eller diverse mønstre og dekorationer er virkelig flotte. Du vil blive overrasket over, hvor elegante og effektfulde de er, når du har pustet dem op.

Vidste du for resten, at du også kan få balloner med lys indeni? Det ser fantastisk stemningsfuldt ud, når lysende balloner svæver i loftet i et smukt pyntet rum. Prøv engang at dæmpe belysningen i sådan et rum og få en helt speciel oplevelse.

Den stigende interesse for balloner mærkes hos CTI-Party, hvorfor de virkelig har lagt sig i selen, og indkøbt et kæmpe udvalg til alle mulige festlige lejligheder, temaer og arrangementer.

Foto: CTI-Party

Latex eller folieballoner?
Balloner findes i to udgaver: Den traditionelle latexballon og folieballonen, som i de senere år har vundet mere og mere frem. De har to meget forskellige udtryk. Latexballonen giver et svævende, let og luftigt, måske ligefrem elegant udtryk, mens folieballonen findes i alle mulige faconer og udgaver, fra Smølfer til flyvemaskiner, og alt der imellem. Du kan få en folieballon til enhver lejlighed med passende påskrift, mens man på en latexballon kan skrive sin egen besked, hvis det er det, man vil. Og latexballonerne fås desuden med en flot metallisk eller perlemorsagtig overflade.

Helium eller luft?
Skal balloner svæve, skal der helium i dem. Så nemt er det. Men hvordan holder man styr på de svævende balloner? Til det fås ballonsnore og ballonvægte i farver, der matcher dine balloner. Helhedsindtrykket skal jo ikke ødelægges af en snor, der ikke matcher. Men en ballon indeholdende luft kan også komme opad, når der skal pyntes. Der er løsningen ballonpinde, som gør det muligt at sætte balloner i for eksempel en vase.

Skal ballonerne svæve i loftet, er det nødvendigt med helium, med mindre du har mulighed for at binde dem fast. Tjek CTI-Partys heliumkit. Et lille kit rækker til ca. 25 latexballoner i almindelig størrelse. Med folieballonerne kommer det, udover størrelsen, an på faconen, hvor meget helium der går til at få dem pustet op. På firmaets hjemmeside er der en helium-beregner. Den laver en tilnærmelsesvis udregning på, hvor meget helium, du skal bruge til dine balloner. Men hvis du helst vil undgå besværlige regnestykker, er der mulighed for at købe heliumkit pakket i sæt, hvor det rigtige antal balloner medfølger. De er pakket i temapakker med: årstal, Valentines Day, It’s a boy og It’s a girl.

Hvis du går ind på CTI-Partys hjemmeside, kan du se endnu flere forslag og ideer til, hvordan man pynter op med balloner. Rigtig god fornøjelse med festen ønskes du fra CTI-Party.

Foto: CTI-Party
Foto: CTI-Party
Foto: CTI-Party