Lørdag d. 10. november kl. 11.00 præsenterer Teatret Fair Play forestillingen FLYV, der er lavet af Teater Patrasket.

Forestillingen FLYV er et poetisk dukketeaterdrama med de to gamle dukkeførere Arthur og Marta som forestillingens fortællere og omdrejningspunkt. Arthur og Marta har været sammen hele livet. Med en magisk, roterende pavillon, spiller de historien om den stakkels forældreløse dreng Max, der går med længslen efter at flyve. Helt ensom i verden må Max gå grueligt meget igennem, ydmyget på børnehjemmet og udnyttet i cirkus.

Lige indtil han møder girafpigen Lily og den store kærlighed, der måske giver ham vinger…

Forestillingen sender børnene på en oplevelsesrejse ind i et poetisk gøgler- og dukketeater-univers med skæve figurer, store følelser og magiske billeder. En anderledes fortalt historie om mobning og undertrykkelse, og om – til sidst – at turde vove springet til friheden og kærligheden.

“Teater Patrasket udlever enhver gøglerromantik i Giacomo Ravicchios æstetiske og rørende dukkeforestilling ’FLYV’…… helt usandsynligt vidunderligt.”
Anne Middelboe Christensen, Teateravisen.dk

Foto: Søren Meisner
Teater Patrasket er et rejsende teater, der turnerer over hele Danmark, og en hel del i udlandet.

Teater Patrasket har eksisteret siden 1985 som et helt igennem skuespillerstyret teater. Skuespillernes baggrund er arbejdet med fysisk teater og mime efter Jacques le Coqs principper på Comedia School i København.

Teater Patrasket laver teater for børn – men mest af alt for mennesker.

Med afsæt i børnepublikummet laver de teater, der er enkelt i sin form og universelt menneskeligt i sit indhold – og som derfor også godt kan ses af voksne.

Teater Patrasket søger altid et fysisk og visuelt udtryk og tror på humorens forløsende og menneskelig-gørende effekter: Komikken som det overskud, der giver os mod og distance til sammen at bære livets små og store trængsler.

”Udgangspunkterne for vores forestillinger er forskellige: Et tema, der berører os, en væsentlig historie eller en særlig form eller genre, vi ønsker at undersøge. Men de gennemgående træk for vores teater er, at vi ser legen som et centralt element, der er til stede i forholdet mellem spillere, publikum og teatrets virkemidler. Vores forestillinger forbinder sig herigennem også til børnenes egen leg.”
Dirck Backer, fast skuespiller hos Teater Patrasket – og medvirkende i FLYV

FLYV
Af Teater Patrasket

Lørdag d. 10. november kl. 11.00

Forestillingen varer 40 minutter og er for alle fra 5 år og op.

Medvirkende: Maria Myrgård og Dirck Backer
Instruktion, scenografi og musik: Giacomo Ravicchio
Dukkemager, rekvisitør og dukkespilskonsulent: Katrine Karlsen
Bygger: Steen Molls Rasmussen
Teknik/lys: Peter Rasmussen

Billetter koster fra 40-135 kr. og købes via www.fairplay.dk