VP Klargøring – Steamrex
v/ Patrick Nielsen
Holbæk Borchsvej 4
4300 Holbæk
50 62 60 99
patricknielsenmma01@gmail.com

Følg Steamrex på Facebook

Køreglæde!
Vi må nok alle indrømme, at bilen er en meget central del af vores hverdag. Det gælder både den private bil og en varebil, som vi ejer eller har ansvaret for. Det er klart, at dette fokus på bilerne er vigtige, for både arbejdsmæssigt og privat er det afgørende, at bilen er i orden og kan transportere os fra A til B, for at få en travl hverdag til at fungere.

Vi kan hurtigt blive enige om, at der er flere forhold, som skal være i orden, når vi taler om vores biler. Både sikkerhedsmæssigt og alt omkring vedligeholdelsen sørger den ansvarlige bilist for at have styr på. Når vi bevæger os ud i trafikken, har vi et stort ansvar både for os selv, for de andre på turen og for de øvrige i trafikken. Det ansvar, som helt og aldeles er vores eget, gælder naturligvis ikke mindst de såkaldte ”bløde” trafikanter. Der er stor køreglæde ved at sidde i et køretøj, som man som chauffør ved er holdt i orden, som man kan stole på fungerer godt, og som man er sikker på kan klare kritiske situationer.

En ren fornøjelse
De fleste bilejere føler stor glæde ved at holde bilen ren og pæn både indvendig og udvendig, og de fleste må nok også indrømme, at når bilen har fået ”den helt store omgang”, så er det en fornøjelse at trille en tur i den rengjorte bil. Det er lige meget, om vi vasker, polerer og støvsuger vognen hjemme eller i en vaskehal, så er det en tilfredsstillelse at køre i en pæn og rengjort bil.

Men det er vel ofte også sådan, at vi ikke kan prale af, at vi jævnligt har fået den gjort klar – helt i bund. Og tit er det vel også sådan, at vi udskyder bilvasken lidt længere, end vi egentlig har lyst til, ganske simpelt fordi der ikke er tid til at forkæle bilen (og os selv) i en travl hverdag. Men der er en løsning på dette ved at få en aftale med Patrick Nielsen fra VP Klargøring!

Patrick Nielsens slogan er ”Ren bil hvor du vil – når du vil”!
VP Klargøring ligger i Holbæk på Holger Borchsvej. Patricks koncept for klargøring, damprensning og rengøring af kundernes biler begrænser sig ikke til at ordne bilen på VP Klargørings adresse i Holbæk. Hans forretning er opbygget i et samarbejde med firmaet Steamrex, hvorfor den service, som er kendetegnende for Steamrex, også er den service, som Patrick Nielsen tilbyder dig i VP Klargøring. For det er, som Patrick annoncerer:

1. Kontakt VP Klargøring på mobil 50626099 eller på mail patricknielsenmma01@gmail.com
2. VP Klargøring rykker ud til dér, hvor I har aftalt, at bilen står f.eks. hjemme hos dig selv
Medarbejderen fra VP Klargøring har alt det, der skal bruges, med sig.
3. Efter behandlingen er din bil skinnende ren, og du sparer miljøet for udledning af langt over 100 liter vand.

VP Klargøring kan også klargøre din bil, hvis du har overtaget den fyldt med reklamer, eller skal have den gjort klar med et nyt look f.eks. med nye reklamer.

Vælg den service fra VP Klargøring, som din bil har brug for
VP Klargøring har naturligvis mulighed for at tilbyde nøjagtig den service, du ønsker. Der kan her nævnes som eksempel tre muligheder for bilpleje på hele Sjælland:

Rengøring indvendig og indvendig inkl. voks
Grundig rengøring af hele bilen – eller kun ude eller inde

Returklargøring
Klargøring til leasing returnering jævnfør kravene fra leasingselskaberne

Totalrengøring
Komplet nybilsfornemmelse. Oplagt i forbindelse med salg eller brugerskrifte

Alt efter dit behov kan du kombinere den service, du har brug for, sammen med Patrick.

VP Klargørings kunder har individuelle behov for bilpleje. Det er derfor en god idé at snakke grundigt med Patrick om lige præcis den service, du har behov for til netop din bil.

Gør en forskel for unge
VP Klargøring og virksomhedens leder har i sit forretningskoncept et dybfølt ønske om at gøre en forskel gennem en målrettet indsats på det sociale område i Holbæk.

Patrick Nielsen arbejder derfor på at udarbejde en model, hvor han på flere områder kan støtte unge mennesker, som bor på de bosteder, som han kan få et samarbejde med. Han håber, at det vil være interessant for unge mennesker, som har brug for en håndsrækning fra VP Klargøring, at komme i praktik hos ham.

Med tiden håber Patrick, at VP Klargøring kan indgå i et netværk, som har som formål at støtte nogle af de unge, som blot skal ”snuse til” erhvervslivet for at kunne komme videre i tilværelsen.

Kunderne siger
”Altid grundig rengøring af vores biler. Super søde ansatte der altid gennemgår arbejdet når de er færdige” – Louise

”Damp kongen! Virkelig rar mand der kom og fik min hvide i30 gjort spritny indvendig og udvendigt! Har ikke vasket den i 3 år og nu står den som ny” – Andreas

”Jeg har lige modtaget den fineste rengøring af min bil! Den er som en ny bil og der er ikke en finger at sætte på noget!” – Katarina

sølvpartner