Ugerløse Køreskole 
Smedelodden 4
4440 Mørkøv
50 304 303
jan@torbin.dk

Teori i Holbæk
Jernbanepladsen 5, 1. sal
4300 Holbæk

Følg Ugerløse Køreskole på Facebook 

Mennesket er i fokus
Ugerløse Køreskole har hovedsæde i Mørkøv og mulighed for teoriundervisning ved Holbæk Station. Det er meget belejligt for køreskolens kunder, der er meget forskellige, men alle deler den ambition at få kørekort.

Når du tager kørekort på Ugerløse Køreskole, vil du blive budt hjerteligt velkommen; de leder dig godt i gennem teorien og passer godt på dig ude på vejen. Indehaver Jan Torbin Jacobsen har din tryghed som sin største prioritet.

”Alle elever skal føle sig trygge, når de er ude at køre med mig. Mennesket er i fokus og eleven er ikke bare et nummer i rækken,” siger Jan, der har snart 30 års erfaring som kørelærer.

Det er Jans erfaring, at den gode stemning i teorilokalet og i bilen er en vigtig årsag til, at hans elever hurtigt tilegner sig både teori og praksis. Hvis eleverne føler sig godt tilpas, bliver introduceret til stoffet af en erfaren lærer på en god måde, så går hele “projekt kørekort” normalt godt. Og køreskolens sociale medier prydes da også af glade unge mennesker, der har fået kørekortet i hus. De kommer primært fra Holbæk, men også fra Odsherred og Roskilde, ja faktisk hele Sjælland.

Udover kørekort til bil kan du få trailerkørekort og traktorkørekort hos Ugerløse Køreskole, der ydermere har specialiseret sig i transport af farligt gods.

Hvad skal man igennem for at få kørekort?
Man skal være fyldt 18 år, før man kan få udstedt et kørekort. Men det er muligt at starte på undervisningen i teori og køretimer før man fylder 18 år. Teoriprøven kan bestås én måned før 18-års fødselsdagen, men selve køreprøven må aflægges tidligst på selve 18-års fødselsdagen. Så det er bare om at komme i gang og tage cyklen, bussen eller toget til Ugerløse Køreskoles undervisningslokaler.

Har man en erfaren bilist som ledsager, kan man allerede som 17-årig tage kørekort. På den måde får den unge bilist træning i at køre bil sammen med en voksen, der kan hjælpe og give gode råd undervejs. Men først når man er fyldt 18 år, må man køre bil alene.

Loven kræver, at man får mindst 29 lektioner i teori af 45 minutters varighed, fire lektioner på manøvrebanen, fire lektioner på et køreteknisk anlæg og 16 kørelektioner i bilen på vej og gade. Det er normalt at eleverne tager flere kørelektioner end det lovbefalede antal. Derudover kræves et førstehjælpskursus.

Det lyder som en ordentlig omgang, men på Ugerløse Køreskole går det som regel godt.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jan på telefon: 50 304 303 eller på e-mail: jan@torbin.dk eller jan@ugerløse-køreskole.dk

Eleverne siger

​”En god køreskole med en sjov og god kørelærer” – Laura

”Professionelt og styr på tingene” – Malene

”Jan er en kanon kørelærer. Det var lige efter bogen” – Jimmie

sølvpartner