Mindmove Mentaltræning
v/ Vibeke Nielsen
4300 Holbæk
Godthaabsvej 8
31317478
vn@mindmove-mentaltraening.dk

Coaching betaler sig

Måske er du meget godt tilfreds med dit liv – måske synes du der er plads til forbedring. Mange mennesker føler på et eller flere områder, at de sidder fast i de samme udfordringer eller ikke udlever deres fulde potentiale. Det kan altid blive bedre, og du kan altid være mere tro mod dig selv, og det du ønsker dig af livet.

Hvis du har mod på at se indad og få gravet dit fulde potentiale frem, er der hjælp at hente i Holbæk. Her møder du Mindmove Mentaltræning og Vibeke Nielsen, der har specialiseret sig i at hjælpe andre med at nå deres fulde potentiale. 

Vibeke Nielsen har en baggrund som familiekonsulent, men har dykket ned i den nyeste forskning i, hvad der skal til for den enkelte, for at skabe forandringer i livet. Hos Mindmove Mentaltræning i Holbæk får du hjælp til at få arbejdet med både dine bevidste og ubevidste tanker og følelser, og det er en investering, der kan betale sig.

Mindmove Mentaltræning er til dig, der ønsker bedre trivsel hos dig selv eller i din familie eller dig, der ønsker bedre trivsel i dit arbejdsliv. Er du chef, er Mindmove Mentaltræning et godt sted at starte, og Vibeke Nielsen kører gerne ud til dit firma i Holbæk og omegn, for at coache dig og dine medarbejdere.

Se indad og find din retning

Skal du for alvor finde en ny retning i livet og eksempelvis forbedre dine præstationer som chef, er det hjælpsomt at starte med at se indad. Hos Mindmove Mentaltræning får du hjælp til at komme i kontakt med de tanker og følelser, du måske ikke er bevidst om. Som en af kunderne siger: ”Jeg er blevet mere afklaret omkring min karriere og min lederstil, gennem indsigtsfulde samtaler med Vibeke. Det har været meget værdifuldt for mig.”

Efter aftale inddrages der i coachingen både hypnose og meditation, så de ubevidste mønstre, der driver dig, bliver gjort bevidste og dermed tilgængelige at arbejde med. Måske er der bestemt tankemønstre, der forhindrer dig i at komme i kontakt med styrker, der kan påvirke dig selv og dine omgivelser positivt. Vi har alle blinde spots og områder, vi er fastlåste i. Hos Mindmove Mentaltræning er du i en tryg setting, hvor du får hjælp til at finde de sider hos dig selv, du kan udvikle positivt. Indsigt skaber udvikling, og du får konkrete værktøjer, du kan arbejde med, på de områder i dit liv hvor du selv ønsker forandring.

Når du udvikler dig, spreder det sig som ringe i vandet blandt de mennesker, du har berøring med. Måske trænger du til at se på din egen rolle i din familie og blive bevidst om, hvad du selv kan gøre for at øge trivslen hos dig selv, din partner eller dine børn. Mindmove Mentaltræning tilbyder coaching til hele familien, hvor I kan se på, hvordan I hver især kan anerkende hinandens forskellige roller og behov og måde at fungere på som familie.

Er du chef kan du på tilsvarende måde arbejde med, hvordan du sætter dine medarbejderes kompetencer i spil, arbejdet med dynamikkerne i jeres firma og bidrager til at din arbejdsplads bliver et sted, hvor den enkelte har plads til at gro og udvikle sig sammen som en enhed, der har et fælles mål.

Inviter udvikling ind i dit liv

Hos Mindmove Mentaltræning bliver du mødt i et trygt rum, hvor der er plads til at du undrer dig, stiller spørgsmål og åbner dig op for muligheden for positive forandringer. Dit håb om noget bedre og din tro på at kunne starte en positiv udvikling får et kæmpe boost.

Det er aldrig for sent at invitere den positive udvikling ind i dit liv, men hvorfor vente til i morgen, når du kan starte i dag? Har du ønsket, så bestil en tid hos Mindmove Mentaltræning. Du vil med garanti gå derfra med masser af motivation, gå-på-mod og indsigt. Om du søger coaching til dit privatliv eller dit arbejdsliv, så kontakt Mindmove Mentaltræning i dag. Din rejse mod et bedre liv starter nu.

sølvpartner