LEJMEDCHANO.DK
v/ Chano Jensen
Bygvænget 5
4300 Holbæk
20 88 59 22
fest@lejmedchano.dk

Følg LEJMEDCHANO.DK på FACEBOOK

Når invitationerne skal skrives, så husk Chano Jensen
Den store dag er ved at være lige op over, og nu skal der virkelig være fest. Der er tænkt på næsten alt, gæstelisten er ved at være klar, og du glæder dig. Og alligevel kan der ske det, at selvom du mener, at du har tænkt på alt, kan der være noget som ikke helt er på plads.

Så er der heldigvis hjælp at hente, for selvom nedtællingen allerede er i gang, vil det være en sikker vej til succes at invitere en professionel med ind i ”maskinrummet”. Her kommer Chano Jensens virksomhed LEJMEDCHANO.DK ind i billedet.

Alle detaljerne skal være på plads
Der er utroligt mange detaljer, som skal passe sammen som et puslespil, når festen skal gennemføres, og du også selv skal kunne nyde at have besøg af hele familien, en masse gode venner eller alle kollegerne. Eller måske har du valgt ikke at holde dagen hjemme, men ude, hvor der er masser af plads at røre sig på, og hvor børnene og de unge kan more sig frit. Mulighederne er heldigvis mange.

Og det med at huske at få det hele med i planlægningen af arrangementet, det er lige noget, Chano har stor erfaring med. Han har i en årrække opbygget den nødvendige ekspertise i at tune ind på de ønsker og behov, som du og dine nærmeste har til en rigtig god festdag. Og han har også den nødvendige sans for at komme rundt i hjørnerne af planlægningen.

Chano får hele processen til at ligne en leg, når han først tager fat, og I får arbejdet dine overordnede planer for din fest igennem. Det er underordnet, om I er i gang med at skitsere en dag, hvor børn – små som store – er i centrum, om det er en konfirmations- eller en ungdomsfest som f.eks. en fødselsdagsfejring for teenageren med deltagelse af alle vennerne eller om det er en højtidelig fejring af et ældre familiemedlem. Du vil med en aftale med Chano og hans firma i hånden have sikkerheden for, at planerne og gennemførelsen af festen bliver ført helt til dørs. Dine gæster er dem, der er i centrum. For det er jo naturligvis med det formål at de skal føle sig velkommen og forkælede, at du har inviteret dem.

Hvad LEJMED CHANO.DK kan hjælpe med
Ofte vil der ikke være plads nok i dit hus eller din lejlighed til at samle alle de herlige mennesker, som du gerne vil se til fest. Her hjælper Chanos erfaring med at stille de ekstra kvadratmeter til rådighed. Størrelsen på for eksempel et professionelt festtelt med eller uden gulv er en vigtig faktor. Der skal være rigeligt med plads til borde og stole, som jo også kan lejes, men der skal også indtænkes plads nok til serveringen og eventuelt til dans til musikken fra enten jukeboxen eller musikanlægget. Er du ikke selv en nørd til at sammensætte og streame den helt rigtige stemningsmusik, skal dette også indtænkes. Og så må vi jo ikke glemme forfriskningerne, så f.eks. et fadølsanlæg skal have en central plads i teltet.

Som underholdning til en god fest vil Chano tilbyde at stille en jukebox op, hvor den musik du og dine glade gæster kan lide og som passer til aldersgruppen er klar. Og skal det være lidt vildere kan festens underholdningsmæssige midtpunkt være den altid populære rodeotyr.

Og børnene skal også more sig og aktiveres
At sammensætte den helt rigtige og populære underholdning, hvis vi er ude i alle tiders fødselsdagsfest for både mindre og større børn, så er LEJMEDCHANO.DK klar med forslag til alle tiders hoppeborg, som børnene let kan få timer af morskab og bevægelse ud af. Og når det hele krydres af en slushicemaskine, softice og friskpoppede popcorn, er det næsten sikkert, at succesen er hjemme.

Men som nævnt er det dig og dine gæster, der skal være i centrum hele vejen igennem. Her er kun nævnt lidt af alt det, som Chano og hans samarbejdspartnere kan levere til din fest, så gå ind på hans hjemmeside og Facebookside og klik dig til en masse inspiration til din næste fest. Og det bedste råd vil være at tage personlig kontakt til Chano.

sølvpartner