Chakrahuset
Tåstruphøj 4
4300 Holbæk
31 70 66 20
chakrahuset@gmail.com

Følg Chakrahuset på Facebook

Oldgammel visdom fra østen
I 2016 blev Holbæk beriget med et rum for alternativ behandling og det spirituelle. Alle er velkomne i Chakrahuset, også andre behandlere. I spidsen fra huset står parret Lise Sørensen og Christian Hertzog, der har klinik på adressen. Her udfører de bl.a. akupunktur og klangmassage, hvor skåle placeres forskellige steder på kroppen.

Klangskåle har tibetansk oprindelse og har været anvendt i østen i mere end 5000 år. De smukke håndlavede skåle er blevet brugt til helbredelse, ritualer og meditation. De kaldes også syngeskåle, fordi lyden fra skålene resonerer i kroppen. Da vi består af mere end 70 % vand, vil en klangskål (placeret direkte på kroppen) stimulere cellerne i kroppen.

Kroppens energicentre
Det er også i østen at vi finder forklaringen på ordet ‘chakra’, som Lise og Christian har døbt deres hus. Ordet kommer fra sproget sanskrit og betyder hjul eller cirkel. Ifølge de oldgamle tantra-tekster findes der syv grundlæggende chakras – energicentre – i menneskekroppen. Hvert chakra er relateret til en større nervebane, der forgrener sig ud fra rygraden og påvirker specifikke kropsdele og kropsfunktioner. Derudover er de syv chakraer  forbundet med specifikke farver, lyde med mere. I den indiske tradition er hvert chakra udformet som en lotusblomst med et forskelligt antal kronblade, og det er da netop også en lotus du ser aftegnet i Chakrahusets logo.

En bedre balance
Hvis du mediterer, og det gør flere og flere af os, kender du måske til chakra-meditation, der starter i bunden af rygsøjlen og roligt bevæger sig opad mod hovedet. Hvert chakra har sin helt egen kraft, men er samtidig forbundet med de andre chakraer, og i chakra-meditation søger man at balancere hvert enkelt chakra og energien imellem dem.

I det hele taget er det Chakrahusets mission at hjælpe gæsterne til at opnå en bedre balance. Dette er udgangspunktet for alle husets tilbud, hvad end det er healing og regressionsrejser, hvor man sjæleligt rejser tilbage til tidligere liv, eller frekvensbehandling, der har som mål at rette op på ubalancer i kroppen. Frekvensbehandlingerne bliver tilpasset den enkelte alt efter hvilke ubalancer, man må have.

Er du nysgerrig på de forskellige spændende spirituelle emner afholder Chakrahuset løbende arrangementer. Udover healing kan du blive klogere på bl.a. håndlæsning, astrologi, drømmetydning, numerologi og clairvoyance.

Chakrahusets gæster siger…
”Skal lede længe efter mere åbne og behagelige sjæle. Kom glad til nogle af deres events, hjertet er altid med” – Thomas

”Dejligt sted, flinke mennesker og der sker så meget spændende… kom selv og se… og oplev” – Tina

”God energi – hyggeligt indrettet” – Inga

sølvpartner