specialsmeden3Specialsmeden
v/ Otto Svane
Roskildevej 467, Marup
4340 Tølløse
Tlf. 40 91 30 95
info@specialsmeden.nu

Specialsmeden på Facebook

Forvandler ideer til virkelighed
Lidt syd for Holbæk bogstaveligt talt midt på marken og totalt ugenert, og dog alligevel centralt i forhold til Holbækmotorvejen, arbejder Otto Svane, som er indehaver af firmaet Specialsmeden. Med udsigt over skove og marker er firmaet i gang fra tidligt til sent med at forvandle de tanker, som kunderne har til arbejde udført i rustfrit materiale, aluminium og stål.

Når en kunde skal i gang med for eksempel at virkeliggøre et projekt – måske en ny altan eller terrasse – er der mange små detaljer, som skal passe sammen for at give det helt rigtige indtryk. Når kunden ikke ønsker en ”hyldevare”, men gerne vil have et helt specielt udtryk i det færdige arbejde, så må der håndværkere til for at opnå dette udtryk. Det kræver både stor faglighed for dem, som skal arbejde sammen om projektet, og stor dygtighed for lige præcis at ramme det, som kunden gerne vil have.

Svanen er meget naturligt virksomhedens logo, for det er jo indehaverens efternavn. Og ligesom H.C. Andersen forvandlede en forpjusket fugleunge til en smuk svane, forvandler Otto Svane råskitser og rustikke materialer til de flotteste konstruktioner.

specialsmeden2Stor erfaring bag
Som det smukke eventyr startede Otto Svane sin karriere som helt almindelig lærling, der interesserede sig for at forme de mange spændende materialer, som en klejnsmed arbejder med. Otto startede helt tilbage i 1990 i lære som rustfast klejnsmed. Her må vi bede Otto om en forklaring på, hvad forskellen er på en almindelig og en rustfast klejnsmed.

Der er to typer klejnsmede, som begge arbejder ud fra en tegning, som dengang Otto gik i lære var udført på et stykke papir, men som i dag bliver lavet med en computer. Hertil er de to klejnsmede på helt samme bane. Men når det drejer sig om det materiale, som de to arbejder med, er der forskel.

Klejnsmede fremstiller mange typer emner, konstruktioner og reparationer. Det kan være arbejder i virksomheden og for private med rækværker, låger og forskellige former for beslag.

Den rustfrie klejnsmed, som Otto Svane og hans kollegaer, fremstiller primært konstruktioner i rustfast stål, kobber, aluminium og andre metaller, især til levnedsmiddelindustrien, medicinalindustrien og den kemiske industri. Sådan blev Otto udlært i 1993, og han har lige siden specialiseret sig i at løse specialopgaver af enhver slags.

specialsmedenEksempler på de opgaver, som Specialsmeden udfører
• Gelændere
• Altaner
• Låger
• Trapper og lignende – alt sammen i galvaniseret stål.

Desuden foretages beregning og opbygning af konstruktioner i rustfrit stål som f.eks.
• Udstyr til storkøkkener
• Konstruktioner og reparation af aluminiumsopbygninger og
• Ladopbygninger f.eks. til autotransport.

Altid kunden i centrum
En kontakt til Specialsmeden er en garanti for, at der vil blive taget hånd om dit projekt – stort såvel som lille. En stor del af firmaets dagligdag er den meget tætte kontakt til hver enkelt kunde, og sammen med erfaringen med at løse specialopgaver, er dette Specialsmedens styrke og speciale.

Kontakt Specialsmeden på 40 91 30 95, så er vejen banet frem mod et samarbejde, hvor dine drømme kan smedes til virkelighed.


sølvpartner

Del på sociale medier