SKOVLUND Tømrer & Snedkermester ApS
v/ Nikki Holmegaard Skovlund
Heibergs Have 8
4300 Holbæk
51 91 71 32
skovlundnikki@gmail.com

Besøg Skovlund Tømrer & Snedkermester på Facebook
Besøg Skovlund Aps på Instagram

Forbedringer af huse
Det er ikke muligt at slå over på en eneste TV-kanal eller streamingtjeneste uden at støde på et program om spændende projekter med visionære husombygninger. Det tiltaler mange af os at følge programmerne om gennemarbejdede planer og alt den praktiske, når boliger skal renoveres og moderniseres. Og når vi følger helt almindelige menneskers kamp for at få solgt deres boliger, så viser det sig ganske ofte, at et hussalg går meget mere smertefrit, når den dygtige håndværker har været inde over først.

Vi får på den måde en værdifuld indsigt i, hvad fagmanden kan udrette af små og store mirakler ved hjælp af relativt enkle, men gennemtænkte løsninger, både når vi taler om renoveringer, tilbygninger og de større, gennemgribende ændringer af en bolig. Det er overraskende, hvor meget det betyder for en ejendoms pris og værdi og ikke mindst salgbarhed, når der er kælet for indretningen. Den rette fagmand kan sammen med husejeren og arkitekten skabe et helt nyt og anderledes indtryk af huset og dets omgivelser som eksempelvis terrassen, der måske tidligere fremstod uspændende og upraktisk indrettet.

Skovlund Tømrer & Snedkermester skaber nye rammer med dig
Nikki Skovlunds tømrer- og snedkervirksomhed ligger i Heibergs Have i Holbæk, hvorfor han kommer rundt til virksomhedens kunder på hele Sjælland, overalt hvor der er brug for en erfaren håndværker til små og større projekter. Nikki sætter en høj faglig standard, både når der er tale om mindre tilpasninger inde og ude, og når han i samarbejde med andre fagfolk skal gennemføre større og gennemgribende renoveringer.

Når vi på TV ser, hvad der kan udrettes i og omkring en bolig, så den får et løft og fremstår langt mere præsentabel, er der mange der tænker, at det må man da selv kunne gå i gang med. Men der sker ofte det, at hvis man ikke har den kombination af erfaring og god viden om materialer og om at styre projekter, så kan det gå grueligt galt. Lad os være helt ærlige og indrømme, at mange gør-det-selv projekter desværre er strandet på trods af de bedste intentioner.

Opgaverne bliver overskuelige sammen med Nikki Skovlund
Vi har vel alle oplevet, at et relativt overskueligt projekt i hus og have, tidsmæssigt og økonomisk ikke bliver færdigt, fordi drømmene har været for større end vores formåen. Her er et rigtigt godt råd at kontakte Nikki tidligt i projektet til en indledende snak, så han kan hjælpe dig med at få det berømte (og nødvendige) overblik. For ofte bliver det tydeligt, når man sammen kommer op i ”helikopteren” og får delt et stort eller mindre projekt op i mindre enkeltdele, hvad man selv kan overkomme, og hvor en professionel fagperson som Nikki Skovlund skal inddrages.

Nikki er klar til at lytte, drøfte og komme med forslag til, hvordan træarbejdet og kombinationen af de andre forskellige materialer i dit projekt kommer til at fremstå som en helhed. Når tanker og visioner mødes med det faglige og praktiske, den høje kvalitet og det præsentable udtryk, bliver resultatet netop den sammenhæng, som man som kunde har forestillet sig. Og Nikki Skovlund véd, at når den sammenhæng opnås, så er han med til at gennemføre og aflevere et produkt, som han kan stå 100% inde for, og som du som kunde bliver fuldt tilfreds med.

Se på Facebook, hvad Skovlund Tømrer & Snedkermester har leveret
Du kan på Facebook finde eksempler på de projekter, som Nikki har haft ansvaret for. Se blandt andet:

Renovering af køkken i Holbæk Havneby under temaet ”fra gammelt til nyt” med udskiftning af køkkenelementer, døre og lister.

Montering af nye skydedøre i forbindelse med opgradering af eksisterende klædeskab i københavnsk lejlighed.

Ny terrasse i flot, stærkt og vejrbestandigt træ og et flot hegn ind mod naboen i Haslev.

En opgave, som gav beboeren mere plads ved, at der blev monteret praktiske hylder i et opbevaringsskur i en ejendom på Amager.

Totalrenovering af ejendom i Holbæk, som også omfattede installation af et nyt køkken.

Ejeren af hus i Holbæk ønskede udskiftning af husets ene gavl, som betød, at den blev vedligeholdsfri i mange, mange år.

Montering af et Chevron parketgulv i ”fransk sildebensmønster” i Hellerup.

En af de tilfredse kunder skriver: ”Vi har kun positive ord og sige om Skovlund Tømrer & Snedkermester. Vi fik lagt nyt gulv i stue og køkken samt nyt fodpanel. Alt arbejde, som er udført hos os, er udført for os som kunde. Vi skal bruge en håndværker igen, og det bliver klart et gensyn med Skovlund Tømrer & Snedkermester.”

Hvis du har brug for mere inspiration til dit næste projekt, kan du let løbe igennem Nikkis billedgalleri. Og måske er det derefter tid til at kontakte ham og få en god snak om mulighederne for at indgå i et samarbejde med Skovlund Tømrer & Snedkermester ApS.

 

sølvpartner