Rejnhold Byg
Elmevej 33
4520 Svinninge
20 41 11 27
Info@rejnholdbyg.dk

Følg Renhold Byg på Facebook 

Fra møller til villaer
Har du et hus, har du stensikkert også en masse arbejdsopgaver, du gerne ønskede dig tiden og evnerne til at løse. Tidens tand, stormvejr og uheld gør det nødvendigt med løbende reparationer. Børn der bliver født og flytter hjemmefra gør det nødvendigt med løbende justeringer i forhold til skiftende behov. Hos Rejnhold Byg i Svinninge finder du en virksomhed, der med udgangspunkt i tømrer- og snedkerfaget kan hjælpe med mange forskellige opgaver i hus og have.

Tømrer og snedker Jonas Rejnhold har været i branchen siden han startede i lære i 2000. Han blev udlært i 2005, og var møllebygger de første to år af sin læretid. Jonas renoverer stadig gamle møller med stikøkse og bred stemmejern, men har med tiden føjet mange andre byggerier, bl.a. en skole i Skotland, til sit cv.

Rejnhold Byg løser tømreropgaver for både privat- og erhvervskunder i Svinninge, Holbæk, Roskilde og Sjællands Odde. Kvaliteten er altid i orden.

”Kunderne får altid det de ønsker, med professionel vejledning og er med i processen hele vejen igennem. En altid glad og smilende kunde er det vigtigste for mig,” siger Jonas Rejnhold.

Nye døre, vinduer og vægge
Fosser den dyre varme ud af husets døre og vinduer, kan Rejnhold Byg udskifte dem, så du får et resultat, der både er energieffektivt og øger husets æstetiske værdi. Somme tider er det både tilstrækkeligt og ønskeligt blot at reparere gamle døre og vinduer. Jonas udskifter termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, og kan også udskifte partielt nedbrudt træ.

Har du brug for en ny rumfordeling, fordi der pludselig bliver brug for et ekstra børneværelse, et hjemmekontor eller et hobbyrum? Rejnhold Byg opsætter gipsvægge, som er en praktisk og fleksibel løsning, hvis du gerne vil udnytte dine kvadratmeter på en optimal måde.

Husets indvendige døre og dørkarme kan med tiden blive meget slidte at se på, og huset kan således få et designmæssigt løft, hvis de bliver udskiftet. Jonas Rejnhold har specialiseret sig i døre og vinduer i den rå og elegante New Yorker-stil. Stilen passer flot ind i mange former for interiører, uanset om I har indrettet jer minimalistisk eller med masser af kunst og grønne planter.

Det bedste træ
Som tømrer har Jonas Rejnhold mange års erfaring med byggeprojekter i træ. Uanset om du skal have bygget et nyt haveskur, et nyt tag eller et helt nyt hus, kan han hjælpe. Hvis du mangler en ny træterrasse, tagetage, carport eller udestue, må du heller ikke tøve med at give din tømrer i Svinninge et kald. Rejnhold Byg kender de forskellige træsorter og deres egenskaber indgående, og kan hjælpe dig frem til den helt rigtige og holdbare løsning til formålet.

Kontakt Rejnhold Byg og få et uforpligtende tilbud på din tømrer- eller snedkeropgave.

sølvpartner