J & V Malerservice ApS
Teknikvej 7
4532 Gislinge
28953655
jvmalerservice@gmail.com

Malersvende søges!
J & V Malerservice søger bygningsmalere til opgaver i Vestsjælland og København. Har du svendebrev og gerne flere års erfaring med jobbet, er du kvalitetsbevidst med flair for detaljen og finish i godt håndværksarbejde, så er du hjerteligt velkommen til at søge.

J & V Malerservice udvider og søger folk med erfaring fra nybyggeri, opsætning af filt og almindelige maleropgaver. Erfaring med sprøjtespartelanlæg er et ekstra plus.

Skal du med på holdet, har du kørekort, er mødestabil og kan møde kl. 6. Du kan arbejde selvstændigt samt i teams, og du er imødekommende og yder en god service hver gang.

Firmaet tilbyder en god lønoverenskomst med malerforbundet, mulighed for samkørsel, gode arbejdsvilkår og gode kollegaer. I skrivende stund har virksomheden i Gislinge ansat 7 svende og 1 lærling.

Ind og ude, oppe og nede
J & V Malerservice udfører udvendigt og indvendigt renoverings- og malerarbejde i private hjem og erhvervsejendomme, i private og offentlige bygninger, i nybyggeri og renovering. Malerfirmaet tilbyder et professionelt team af faglærte malere, der kan løse alle typer af maleropgaver: maling af alle overflader (loft og væg), maling og lakering af døre, karme og lister samt skabe og låger. For det bedste resultat bruges en kombination af pensel, rulle og sprøjtemaling. Det sikrer et detaljeret malerarbejde, der dækker hver en krog.

De dygtige malere på Vestsjælland varetager desuden de eventuelle renoveringer, der kan opstå i forbindelse med malerarbejdet, herunder små og store spartelopgaver.

J & V Malerservice svinger penslen i alle rum inkl. vådrum i dit private hjem og på kontoret. De stiller op med mandskab og den rette mængde maling, hvad enten du har brug for at få malet et enkelt værelse, en kontorbygning eller et helt lejlighedskompleks.

Trænger hele din private bolig til en grundig omgang med malerpenslen, eller har du blot brug for at få malet børneværelset? J & V Malerservice varetager både små og store forandringer i dit hjem og sætter farve på din tilværelse. Med nymalede køkkenlåger vil dit køkken fremstå som splinternyt.

Kunderne siger
Du kan se en masse gode anmeldelser på J & V Malerservices Facebookside. Vi citerer her et lille udvalg:

”Jeg er så tilfreds, så det kan ikke beskrives med ord. Super flot arbejde” – Christian

”Altid som aftalt. Han er effektiv og utrolig omhyggelig samt virkelig ærekær omkring sit arbejde, som han laver til en fornuftig pris,” – Helle

”Rigtig flot og fint malerresultat på datterens værelse” – Heidi

sølvpartner