AvProduction.dk
v/Rolf Rasmussen
70 22 50 22
info@avproduction.dk

Følg AvProduction.dk på Facebook 

Udlejning af lyd og lys til erhverv
Når en stor event finder sted, er der mange forskellige elementer, der skal passe sammen. Det gælder ikke mindst lyd og lys. AvProduction tilbyder jer den optimale løsning til jeres næste firmaarrangement, uanset om det er jubilæet, produktlanceringen eller julefrokosten, I står og skal planlægge.

Med Rolf Rasmussen, alias DJ Rolf, i spidsen for firmaet, får I den ekspertise og det udstyr, der gør, at I trygt kan overlade teknikken til AvProduction.

Kvalitet frem for kvantitet
Store begivenheder med mange deltagere kræver høj kvalitet, og AvProduction har et bredt udvalg af topmoderne DJ-udstyr og andet teknisk udstyr fra markedets bedste leverandører: Shure, DPA Microphones Allen & Heath. Udvalget gør, at lyd og lys-løsningen kan skræddersyes præcis til jeres arrangement.

”Vores primære mål er ikke at skabe flest mulige arrangementer, men derimod at skabe de bedste. Vi lægger stor vægt på at levere en professionel og dedikeret service, som er med til at gøre jeres event til en succes,” siger Rolf Rasmussen, der som erfaren DJ i Holbæk og omegn er vant til at trylle med teknikkens muligheder under præsentation af et vigtigt budskab.

Med AvProduction som din samarbejdspartner kan I skabe præcis den stemning, I ønsker for jeres event. AvProduction samarbejder primært med erhvervsvirksomheder, men leverer også lyd og lys til eksempelvis det store bryllup eller den runde fødselsdag.

Erfaren DJ ved roret
Mange DJ’s startede som helt unge med et enkelt lydanlæg og en mikrofon, da vennerne og ungdomsklubben skulle fejre en begivenhed. Her fik mange deres ilddåb foran et publikum, som kom for at feste. Og derfra har de fleste professionelle DJ’s udviklet deres helt eget koncept fra at være pladevender til at kunne underholde ethvert kræsent publikum.

For Rolf Rasmussen var det også den vej han gik med musikken i alle former. Netop som DJ på de helt store events og byfester på Sjælland som for eksempel den årlige festival SKVULP i Holbæk, festlige events i Frysehuset eller aftensalg i Holbæks bymidte har DJ Rolf været centrum på scenerne. Med det professionelle udstyr linet up og tunet, får han musikken i gang og langt ud over scenekanten. Rolf ved fra de mange år som både DJ og radiovært på nogle af de største radiokanaler, præcis hvad det er, hans feststemte publikum kan lide at høre.

Kontakt AvProduction tidligt i planlægningen af din event, så er jeres store dag i sikre hænder med garanti for, at lyden og lyset bliver perfekt!

sølvpartner