Akupunktør Stine Østergaard
Kvarmløsevej 46
4340 Tølløse
24650935
info@aku-stine.dk

Følg Akupunktør Stine Østergaard på Facebook 

Bestil en tid 

Terapi for krop og sjæl
I en travl og stresset hverdag glemmer vi ofte at lytte til vores krop. Dette kan resultere i manglende overskud i hverdagen og udvikling af sygdomme. Smerter er et signal om, at man bør stoppe op og slappe af. Ofte kan problemet løses – eller store problemer kan forebygges – med alternativ behandling, der beroliger nervesystemet.

Akupunkturen er en oldgammel form for medicin. Den har sin oprindelse i Østen, hvor den kan dateres mere end 4000 år tilbage. I Vesten har man i nyere tid interesseret sig meget for akupunktur som smertelindring, og videnskabelige analyser har dokumenteret, at akupunktur er meget effektivt til at afhjælpe kroniske smerter.

Stine Østergaard har en baggrund som massør, og har i flere år arbejdet som selvstændig massør.

”Jeg oplevede, at mine kunder blev ved med at komme tilbage med deres problemer. Jeg fik derfor følelsen af, at massage ikke altid var tilstrækkeligt. Akupunktur fangede derefter min interesse, fordi filosofien går ud på, at man behandler sygdomme ved at rette op på ubalancer i kroppen,” forklarer Stine, der har afsluttet sin uddannelse på Akupunktur Akademiet i København, hvor der undervises i traditionel kinesisk medicin (TCM).

Holistisk behandling
Med akupunktur som supplement til massagen har Stine Østergaard opnået fine resultater med sine patienter.

”Ved brug af akupunktur forbedres kroppens indre energi (også kaldt Qi) og blodets gennemstrømning i kroppen. Det skaber balance mellem Yin og Yang, de to modsat baserede energier i kroppen. Et godt helbred afhænger af balancen mellem Yin og Yang, så akupunktur er en metode til både forebyggelse og behandling af ubalancer,” oplyser Stine Østergaard, der bruger akupunktur mod bl.a. stress, depression, angst, hovedpine, adhd, muskelsmerter, allergier og søvnløshed.

Akupunktør Stine Østergaard tilbyder en forståelse, som mange savner i det etablerede system: En holistisk behandling, der ikke bare udmønter sig en recept, men i en dialog, der fokuserer på en naturlig vej til helbredelse. Det er Stines mål, at du føler dig tryg og godt tilpas, hver gang du møder op i klinikken i Tølløse og får præcis den behandling, du ønsker. Der er mulighed for at sammensætte flere behandlinger, så du sætte en hel eftermiddag af til selvforkælelse.

Vil du give en god ven eller veninde en gave, der med garanti falder i god jord, kan du købe gavekort til Akupunktør Stine Østergaard.

Dybdegående massage og japansk lifting
Stine Østergaard har samlet en bred vifte af behandlinger under samme tag og opdaterer løbende sin viden med nye kurser og uddannelser.

Massage dækker over såvel den kendte wellness udgave, som den dybdegående muskelcentrerede form. Det er primært den sidste form for massage, Stine beskæftiger sig med, hvor hun går i dybden med muskelsmerter og skader, men hun tilbyder også graviditetsmassage og cupping massage.

Udover akupunktur og massage tilbyder klinikken i Tølløse Japansk Liftting, der er en relativ ny metode til naturlig ansigtsløftning. I behandlingen kombinerer Stine Østergaard akupressur, zoneterapi, dybdegående massage og lymfedrænage i ansigtet. Japansk Lifting er meget mere end bare en skønhedsbehandling. Udover glattere hud med mere glød og en dejlig afstressede og afslappethed, er der også en række andre ubalancer man kan hjælp/påvirke gennem Japansk Lifting.

“Stine ligger øverst på min liste”
klinikkens facebookside har kunderne masser af rosende ord til Akupunktør Stine Østergaard. Vi citerer her et lille udpluk:

“Jeg er simpelthen vild med Japansk ansigtslifting hos Stine. Min hud er blød som smør efter den skønne ansigtsmaske, massage og afsluttende behandling med kølende rosakvarts kugler fyldt med sunde mineraler” – Henriette

”Hvis man ønsker selvforkælelse kan jeg udover massage hos Stine klart anbefale japansk facelifting! Udover det er afslappende og lækkert, så får man den blødeste hud nogensinde! Mit ansigt stråler og synes yngre friskere” – Christina

”Jeg har døjet med allergi stort set hele mit liv og det har været en kæmpe gene. Jeg har altid troet på at medicin og indsprøjtninger med binyrebarkhormon var det eneste der kunne afhjælpe…. Jeg har ikke lyst til at fylde min krop med medicin hvis jeg kan undgå det, derfor prøvede jeg akupunktur som behandling…. Jeg har fået to behandlinger og har ikke haft brug for medicin siden!” – Charlotte

”Jeg har været mange behandlere igennem og Stine ligger øverst på min liste. Hun er virkelig dygtig, tager fat og afprøver gerne flere metoder” – Eline

Foto: Akupunktør Stine Østergaard

sølvpartner