AE Brolægning
Ringstedvej 184
4300 Holbæk
21 97 36 88

Følg AE Brolægning på Facebook 

”Dygtige fagfolk som har styr på det de laver.” Sådan lyder det fra en af kunderne hos AE Brolægning i Holbæk.

Firmaet kan lave alt inden for haveanlæg – både det grå og det grønne. Deres speciale er belægning, så har du brug for en ny terrasse, indkørsel eller sti, er du kommet det rigtige sted hen. Men AE Brolægning monterer også trampoliner, gyngestativer, hegn… og hvis din havedrøm er et frodigt højbed rundt om terrassen, kan de også etablere dette.

Kvalitet for øje
Hos AE Brolægning er du sikret både personlighed og grundighed i havearbejdet. Det er en stor fordel, at din havemand kender din have, så dine skjulte stauder ikke ved en fejl bliver pløjet op om foråret, og så du kan få den optimale vejledning i hvor dine nye bede og terrasse skal være i forhold til lys og skygge og jordens beskaffenhed.

Alt arbejde skal udføres ordentligt for at få det ønskede gode resultat og en langvarig holdbarhed. For at opnå denne høje kvalitet foretager AE Brolægning et grundigt forarbejde og har nøje udvalgt sine underleverandører med hensyn til både materialer og planter.

Hegn og hække
Definitionen på en have er et afskærmet og plejet rum, i modsætning til den vilde natur. Normalt bruges enten hække eller hegn til at omkredse haverummet. Tilsvarende bruges hækplanter eller hegn til at opdele haven i mindre rum for at skabe læ, skygge og privatliv. En have opdelt i mindre rum vil altid synes både større og mere spændende, end den have som bare er en stor indhegnet firkant. AE Brolægning kan plante alle former for hække eller etablere hegn, der passer til din havestil.

Vedligeholdelse af din have året rundt
AE Brolægning løse opgaver i haven, som varierer fra årstid til årstid.

I foråret skal der eksempelvis etableres og kantskæres bede og dertil anlægges nye græsplæner. Det gør heller ikke noget, at man kommer tidligt i gang med at få skovlen under ukrudtet.

Om sommeren er der brug for vedligeholdelse af bede, klipning af hække, brolægning til eksempelvis en ny terrasse eller ukrudtsbekæmpelse på den gamle.

Når haven smykkes i varme efterårsnuancer, har dens træer og buske ofte brug for at blive beskåret, blade skal samles op og haveaffald køres bort.

Vinteren kan byde på træfældning og udtynding i haven, og når sneen falder, kan AE Brolægning også stå for at rydde dit fortov eller i din indkørsel i Holbæk.

Kort sagt er der altid masser at lave i en have, og det er ingen skam at bed om hjælp til dele af eller hele opgaven.
Har du brug for hjælp til din have, er du hjerteligt velkommen til at ringe til AE Brolægning for at få et uforpligtende tilbud på tlf.: 21 97 36 88

sølvpartner