Efteråret er for alvor kommet over os, og imens de grønne blade stille og roligt bliver forvandlet til et fint farveinferno i gule, røde og brune nuancer, er der en masse, der får lov at nyde en lille efterårsferie. 

Det ellers kolde og lidt rå efterårsvejr giver anledning til lidt ekstra hygge, og derfor vil Farmshop Enggaarden i hele denne uge (uge 42) sørge for varm kaffe og hjemmebagt kage i deres lune, blomsterfyldte orangeri. 

Tag familien med og kig forbi, se de mange nye fantastiske krukker i mange specialglasurer og slut turen af med kaffe og kage i orangeriet.

Farmshop Enggaarden åbnede i foråret 2016 og tilbyder et stort udvalg af smukke og frostsikre krukker og boliginteriør. Megakrukker, sortlerskrukker, sandblæste, glaserede krukker og mange unikke modeller kendetegner udvalget.

Krukkerne importeres primært fra Vietnam og Grækenland og kommer i alle mulige størrelser og former. Farmshop Enggarden har selv rejst og besøgt leverandørerne og selv købt og testet krukkerne derhjemme under danske vinterforhold uden frostskader.

Følg Farmshop Enggarden på deres nye Facebookside 

Foto: ABW