Birkegårdens Haver byder på flotte oplyste julehaver med tusindevis af kæder, der er bl.a. lavet dådyr, julemænd og kæmpe iskrystaller.

Der er også alsidige boder, stor julebutik, hyggelig café og masser af børne- og familieaktiviteter. I nissestalden venter dyrene utålmodigt på et klap og en godbid. Og som noget helt nyt har Merry udfordret medarbejderne til at lave deres eget specielle juletræ, så gæsterne kan stemme på hvilket et, de synes er flottest.

– Når I kommer ind i Juleladen, dufter der af brændte mandler, og her er et lille hyggeligt julemarked, med alsidige boder. Her er noget godt til ganen, hjemmelavede nisser, dekorationer, smykker og mange andre spændende håndlavede ting. I weekenderne kan I bl.a. købe gløgg og æbleskiver i Juleladen og sidde og hygge jer der. Det er også i Juleladen, der er forskellige aktiviteter for børn, fortæller Merry.

– Vores julemarked er meget specielt, da det er for hele familien og ikke kun de voksne. Her kan børnene dreje det populære Lykke-Jul, ramme en juleklokke og vinde slik. De kan også male en julekugle, være med til sløjfejagt og ride på æsel. Hele familien kan gå på skattejagt, danse om juletræet, og hilse på alle vores søde dyr i Nissestalden og i dyreområdet. Men nogle børn vil nok synes, at det vigtigste er, at de får en gratis slikpose – og i weekenderne er det Julemanden, som deler dem ud.

Tjek børneprogrammet på www.birkegaarden.dk, fortsætter Merry.

Åbningstider:

Fredag, lørdag og søndag den 8-10/12 og den 15-17/12 fra kl. 14-18.30.

I er velkomne til at gå i haverne til kl. 19. På alle fredage må I tage jeres hund med ind gratis – i weekenderne er det ikke tilladt at tage hund med ind.

Pressefoto