Har du i ny og næ brug for pasning af dit kæledyr, så skal du glæde dig til den 20. maj, hvor der lanceres en helt ny service, der gør det muligt at finde en dyreven i Holbæk og omegn. Med den kan du med god ro i maven få passet din pelsede ven. Servicen hedder Petsbnb, og den er blevet skabt i samarbejde med Maxi Zoo.

Sommeren står for døren, og det er igen tid til at finde ud af, om din pelsede ven skal med på ferie eller blive passet hjemme hos en god ven af familien. Det er dog ikke altid helt nemt med den sidste løsning, der kræver en masse planlægning – og et godt netværk. Men det bliver der nu lavet om på. Den 20. maj går en helt ny service i luften, der gør det muligt at finde en dyreven i ens lokalområde, som man nemt og trygt kan lave en aftale med. Det er Maxi Zoo, der i samarbejde med iværksætteren Henrik Jessen Jensen står bag den nye platform, som hedder Petsbnb.

”Vi ved, at det for de fleste dyreejere kan være en stor udfordring at få passet sit kæledyr i forbindelse med ferier af kortere og længere varighed. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville samarbejde med Henrik Jessen Jensen om, i vores øjne, at skabe denne fantastiske service, som kan gøre livet lidt lettere for de kæledyrsejere, der blandt andet er i Holbæk,” fortæller Bo Demant, som er direktør i Maxi Zoo Danmark.

Tryg pasning af sit kæledyr
Platformen er bygget op ligesom udlejningsservicen Airbnb, hvor både private passere og ejere kan gå ind og søge efter tid og sted for pasning og fodring af hunde, katte, fugle, gnavere mv. Før en egentlig booking opfordrer platformen til et indledende ”hilse-på”-møde mellem passer og ejer, så man kan finde et godt match og sikre en optimal tryghed. For familiens vidunder forstærkes trygheden yderligere gennem en forsikringsordning for hunde og katte, som følger med, når man booker pasning gennem Petsbnb.

”Jeg er utrolig glad for, at Maxi Zoo valgte at støtte op om min idé og hjælpe med at føre Petsbnb ud i livet. Jeg har en tro på, at kæledyrsejere er de bedste til at skabe gode og trygge rammer for pasningen af andre kæledyr – og derfor glæder det mig nu at lancere denne platform, som kan hjælpe med at formidle kontakten dyreven til dyreven,” fortæller Henrik Jessen Jensen, som er stifter af Petsbnb.

Petsbnb går i luften 20. maj og kan findes på Petsbnb.dk.

Foto: PR