Samarbejde mellem Hawila Project, Stenhus Gymnasium, Ungholbæk og Kystliv Holbæk. Det sker lørdag den 29. oktober fra kl. 11-15 i Kystliv Centret.

“Open Ship Day + Art & Sustainability” er et samarbejde mellem vores forening Hawila Project, Stenhus Gymnasium, UngHolbæk og Kystliv Holbæk. Ved arrangementet vil vi have en serigrafi-workshop, præsentationer, herunder en rundvisning på vores skib “Hawila”, et mere detaljeret program vil blive annonceret i Facebook-eventet senere på ugen. Find linket her: https://fb.me/e/2wx5JyeT7

Arrangementet er centreret omkring spørgsmålene om, hvordan vi kan implementere miljøspørgsmål i kreative processer, der vises gennem kunst og teater? Og hvordan kan et træskib som Hawila bidrage til en mere bæredygtig fremtid, hvordan kan det støtte kultur og kunst?

De, der er interesserede i at udforske disse emner mere praktisk, er velkomne til at deltage i vores teaterworkshops torsdag den 27. og fredag den 28. oktober fra kl. 15.00-19.00 i Kystliv Holbæk.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, bare kom til tiden!

Ved arrangementet på lørdag vil vi derefter præsentere resultaterne for offentligheden og informere mere om FN’s 17 mål for bæredygtig udvikling, som danner rammen for dette projekt. Projektet ledes af Despina Tzemi, Tessa Dening og Anna Ach.

Pressefoto