ENHEDEN er både navnet på forestillingen, men også navnet på gruppen, der står bag forestillingen. ENHEDEN bliver skabt under talentudviklingsprojektet Unge til Unge og har premiere fredag d. 4. juni kl. 19.00.

Året er 2049.
I samfundet Enheden beslutter algoritmer borgernes virkelighed. Men da Ragnhild får overrakt sin uddannelsesplan, er der noget, der føles forkert. Sammen med sine venner bevæger hun sig ind i et spind af oprørske spørgsmål til samfundets rammer.
Har vi mistet evnen til at mærke os selv, og frygter vi derfor konsekvenserne af vores egne valg?
ENHEDEN er en refleksiv sci-fi forestilling om at foretage valg i livet.

Talentudviklingsprojektet Unge til Unge er støttet af Statens Kunstfond og Talent Holbæk. I projektet giver Sjællands Teater, FAIR PLAY sparring og plads til, at unge scenekunstnere med et nysgerrigt og aktuelt perspektiv, kan forløse deres idé om relevant scenekunst af unge og til unge.
Projektet udfylder det hul, der findes for unge scenekunstaspiranter i tiden efter endt ophold på talentskoler, eller efter at have fået erfaring med scenekunstnerisk produktion i for eksempel vækstlaget, og til at de får adgang til og tag i den professionelle scenekunstbranche.
Med projektet får de unge et professionelt arbejdsrum og samtidig er det en investering i fremtidens scenekunstaktører.
Instruktør Asta Herta siger: ”Det er en kæmpe gave at have et professionelt fundament. Det er et vigtigt projekt, og det viser virkelig, at FAIR PLAY er fanebærere af dansk scenekunst”.

Unge til Unge har udover talentudviklingen også et publikumsudviklende aspekt. På FAIR PLAY er de optagede af, hvad der optager de unge, og hvordan de ser, tænker og udvælger i form og indhold. De er nemlig en del af deres kernepublikum. De vil gerne være i konstant dialog og ”bevægelse” sammen med dem, og ved at invitere de unge ind for at skabe på teatret, så lærer de ikke bare af dem – de lærer også af dem.
Samtidig oplever de som teater, at ungdomspublikummet søger efter et udtryk fra scenen som matcher deres oplevelse af livet i dag, og det kan de unge scenekunstnere være med til at give; deraf titlen Unge til Unge. Sagt med andre ord: Det er de unge kunstnere, som kan få de unge tilskuere til at komme i teatret.

Læs mere om projektet her: https://www.fairplay.dk/unge-til-unge/

 

Pressefoto

Fakta om forestillingen:

ENHEDEN
Skabt af gruppen ENHEDEN i samarbejde med Sjællands Teater, FAIR PLAY under talentudviklingsprojektet Unge til Unge.

Spiller på Teatret FAIR PLAY, Borchsvej 3, 4300 Holbæk

PREMIERE fredag d. 4. juni kl. 19.00
Spiller også lørdag d. 5. juni kl. 15.00

Varighed: Ca. 1 time
Aldersgrænse: 16 år

Medvirkende: Siw Ulrikke Maibom, Anne Conrad-Petersen, Tue Lodberg Nyland og Victor Johansen
Instruktør: Asta Herta
Scenograf: Frederikke Krogh
Lyddesigner: Lasse Louis Helius Franch
Dramatikere: Anne Conrad-Petersen og Asta Herta, baseret på research af Siw Ulrikke Maibom og Anne Conrad-Petersen
Koordinator og forestillingsleder: Barbara Rousset
Lysdesign: Oskar Sass
Værksted: Jakob Ebbe
Projektleder: Robert Parr
Kunstnerisk sparringspartner: Marie Kim Skovgaard
Plakat: Asako Kido Parr

Billetter koster fra 40-135 kr. og købes via www.fairplay.dk