Hos Yoga Atelieret på Tuse Næs starter et nyt forløb i uge 43. Du kan vælge mellem 12 faste ugentlige hold, og blive en del af et fantastisk studie og fællesskab med plads til dig.

Yoga Atelieret drives af Kristina Petersen, der siden 2015 har undervist mange ugentlige klasser, workshops, retreats og 1:1 sessioner.

Kristina vægter nærvær og ro højt, og underviser med høj faglighed, så du og din krop altid vil blive mødt lige der, hvor du er.

Hos Kristina og Yoga Atelieret bliver stillinger og øvelser tilpasset dig og ikke omvendt. 

At vælge yoga og meditation hos Yoga Atelieret vil give dig en ugentlig pause fra gøremål og tankemylder, og du guides til blot at være nærværende med dig selv, så du næres af det der gavner dig, og slipper det, der ikke gør.

Næste periode er uge 43-51, og du kan finde de forskellige hold på yogaatelieret.dk

Yoga er en indre proces og meget individuel.

Andre deltagere siger sådan her om yoga i Yoga Atelieret:

“Yogaen hos Kristina giver mig så meget ekstra energi, giver mig større kropslig og åndelig styrke og balance. Yogaen giver min krop mere og bedre smidighed, forebygger smerter og stress. Den gør at jeg føler til stadighed føler mig ungdommelig, frisk og glad.”

“Jeg kan ikke undvære dit hold, da det giver en dejlig ro i en travl hverdag.”

“For mig er det som at sætte tiden i står, at komme til yoga hos dig hver uge. Det er som at træde ind i en parallel verden, hvor alt ting gå meget langsommer end verden uden for dine vinduer. Det er med tvang at jeg rejser mig og går ud i den hurtige verden igen. Du skaber en ro som er så god for mig. TAK.”

“Yogaen bidrager til at jeg har et godt fysisk og psykisk helbred og velbefindende, som gør at jeg føler mig godt rustet til mine daglige gøremål både derhjemme og på jobbet. Yogaen bidrager til at jeg føler at jeg kan være mere nærværende både overfor mig selv og andre, og leve mere i nuet.”

Yoga er så meget mere end bøj og stræk. Det er et rum, hvor krop og sind genfinder balancen.

Læs mere her:

https://www.facebook.com/yogaatelieret.dk

https://www.yogaatelieret.dk/ 

https://www.instagram.com/yogaatelieret.dk/

Foto: Yoga Atelieret