Pilgrimsvandring er en flere tusindårig tradition i den kristne tro. Kom til foredrag i Tuse Kirkehus mandag den 11. marts kl. 19.30. 

Hvordan er det at være en moderne pilgrim, der lægger hverdagen bag sig og vandrer kilometer efter kilometer, dag efter dag, på de gamle pilgrimsveje?

Hvad der det, der gør, at flere og flere moderne mennesker begiver sig ud på pilgrimsvejene – og hvordan er det, og hvad kræver det?

Hør om pilgrimsvandring – baggrund/bevæggrund – om pilgrimsruter, om pilgrimslivet, om fællesskab, om enkelthed og om alt det, der gør pilgrimsvandring til en fysisk og åndelig oplevelse, der kan føre til forandring og ny indsigt.

Erik Hjulmand fortæller om at være pilgrim, om hans op- og nedture på vandringerne og om hans oplevelser og erfaringer fra de mange timers vandring.

Under foredraget vises udvalgte billeder fra pilgrimsvandringer, der giver et indtryk af, hvordan pilgrimsvandring kan være.

Erik Hjulmand er +77 år – har de sidste 10 år vandret over 12.000 km på de gamle pilgrimsveje i Sverige, Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, England med afstikkere til Georgien og Israel.

Undervejs byder menighedsrådet på kaffe og lidt sødt. 
Der er gratis adgang til foredraget, og alle er velkomne. 

Følg Butterup-Tuse Kirker på Facebook