Politiet vil gerne høre fra personer, der natten til søndag har set noget mistænkeligt i Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker søndag en hændelse, hvor der skete en eksplosion i nærheden af en bil på Blytækkervej. Ingen personer kom til skade.

”Vi er stadigt på et tidligt tidspunkt i efterforskningen, men det er vores indtryk, at der er tale om et målrettet forsøg på at skræmme en beboer på adressen. Vi kan endnu ikke sige noget om motivet, men der er ingen grund til at frygte, at det her vil sprede sig til andre steder i Holbæk”, siger vicepolitiinspektør Søren Danielsen.

Politiet fik meldingen kort før klokken halv et natten til søndag. Der er siden blevet arbejdet med forhøringer og kriminaltekniske undersøgelser på stedet. Området er afsøgt med politihunde og efterforskerne prøver nu at finde steder med videoovervågning nær adressen.

”Et vidne har forklaret, at to mørkklædte mænd efter eksplosionen løber hen mod to biler, som de kører væk i. Den ene ved vi er en VW Polo”, siger vicepolitiinspektøren.

Politiet hører derfor gerne fra alle, der før eller efter eksplosionen har bemærket personer eller køretøjer i området eller som i øvrigt har en viden om hændelsen. De kan ringe 1-1-4.

Kilde

Foto: ABW