Museum Vestsjælland er klar med gode og sjove aktiviteter for hele familien – ude og inde! Uanset om I bor i Slagelse, Kalundborg, Holbæk, Odsherred, Ringsted eller Sorø Kommune, så har de noget for jer. I finder hele programmet på vestmuseum.dk/familieoplevelser

Lær din by at kende
Nu har I muligheden for at blive eksperter på jeres egen by – og tage en rask quiz ovenikøbet. Museum Vestsjælland er nemlig klar med den tredje i rækken af håndbogsguiden Jagten på Historien, så de nu dækker Sorø, Holbæk og Slagelse. Med Jagten på Historien i hånden, kommer I rundt i de spændende købstæder og finder alle de små, finurlige detaljer og spændende huse, som man ikke lige lægger mærke til hverdagen. Læs mere om guiderne og hvor I køber dem: vestmuseum.dk/jagten-paa-historien-nu-baade-i-holbaek-slagelse-og-soroe/

Har I ikke fået set de mange særudstillinger? Bare rolig, I kan nå det endnu!
På Holbæk Museum viser vi lige nu dukkeudstillingen Drømmespejlet – Ole Bruun-Rasmussens forunderlige verden.

På Slagelse Museum kan I få indblik i hattefaget med udstillingen En fjer i hatten – Modistens gerning.

På Odsherreds Museum finder I udstillingen Missilet – om det famøse harpoonmissil, der ved et uheld slog ned i et sommerhusområde i Lumsås.

På Ringsted Museum har vi den gribende udstilling Kunstner i koncentrationslejr – om politimanden og kunstneren Aksel Munk-Andersen, der dokumenterede sin hverdag i den barske fangelejr Buchenwald.

På Sorø Museum udstilles sølv og mere sølv i udstillingen Født med en sølvske i munden.

På Kalundborg Museum er der fokus på børnefamilier med udstillingen Mig og min by. Udstillingen er udviklet i samarbejde med børn og viser byen, som børn opfatter den.

Se mere her: http://vestmuseum.dk/det-sker/#saerudstillinger

Foto: ABW