”Mere end en danseskole” står der på HD dans’ hjemmeside. HD dans er nemlig en danseskole, der skiller sig ud ved også at undervise i drama. Her kan kommende brudepar lære brudevalsen, børn kan freestyle, og institutioner kan nyde godt af skolens dramatilbud.

Har du skuespillerambitioner, giver HD dans dig mulighed for at prøve kræfter med faget. Har du interesse i kropsforståelse og grundlæggende dansetrin, kan du tilmelde dig forløb i din by. Er du drama- eller danselærer, der gerne vil undervise lokalt, er du også meget velkommen til at kontakte HD dans.

Overalt hvor HD dans findes er leg i højsædet, og der undervise med alle sanserne. Under indehaver Regitse Holm Diwas’ paraply er undervisningen fokuseret på en god proces og stærke relationer frem for konkurrence.

Indehaver, idegenerator og ildsjæl

Der findes mange gode klassiske danseskoler i det store byer. HD dans i Holbæk Kommune er et alternativ. ”Hvorfor ikke også undervise i de mindre byer – der hvor der i forvejen er gode fællesskaber, foreninger, måske et dejligt forsamlingshus, en spændende multihal eller gammel gymnastiksal. Det er lige præcis det HD dans kan,” forklarer Regitse Holm Diwas, der er sprængfyldt med ideer til nye kreative forløb.

HD dans begyndte sit virke på Samsø i Kultursalen i 2019. 200 dansere på 9 forskellige hold gennemførte første sæson. Siden flyttede HD dans til Tuse Næs, på Æblevej, ganske tæt på Hørby og Isefjorden. Her ligger hovedkvarteret, men HD dans er også aktive med forløb i bl.a. Kundby, Bregninge/Bjergsted samt Holbæk. HD dans benytter sig gerne af fjernundervisning for at nå ud til alle, da koreografier kan formidles via videoer.

Målet er at udbrede skolen til flere Vestsjællandske byer og på Samsø, hvor det startede.

På HD dans’ Facebookside er der masser af gode anmeldelser fra glade elever. Følg HD dans på Facebook