Holbæk Kommunes vuggestuer, børnehaver og dagplejetilbud er gået sammen om en ny kampagne. Den skal i video, tekst og billeder give et indblik i børnenes hverdag i børnehuse og dagplejehjem og ikke mindst sætte fokus på de pædagogiske medarbejderes faglighed og målrettede arbejde med børnenes læring og trivsel.

”Dit barns hemmelige liv”
Kampagnen hedder ”Dit barns hemmelige liv” – en henvisning til al den udvikling og aktivitet, der sker i et barns liv, i den del af dagen, hvor det er væk hjemmefra.

For der sker virkelig meget i børnenes liv i dagtilbuddene. Nogle steder er børnene små forskere, hvor dagligdagen er fuld af oplevelser med dyr, naturen og dens kræfter. Nogle steder er det bevægelse i form at aktive lege, dans og idræt, der er omdrejningspunktet for børnenes udvikling. Atter andre steder er det kreativiteten og det kunstneriske, der er i centrum.

Uanset hvad, er målet, at børnene udvikler sig, bliver udfordret, lærer noget og trives – alt sammen gennem aktiviteter sammen med andre børn, tilrettelagt af fagligt dygtige voksne.

Central hjemmeside
Kampagnen ”Dit barns hemmelige liv” består af en central hjemmeside www.dagtilbud.holbaek.dk. Her er der film, tekst og billeder, der alle fortæller historier om børnenes hverdag. Samtidig er det gjort nemt at finde yderligere informationer og melde sit barn ind i en af Holbæk Kommunes vuggestuer, børnehaver eller dagplejehjem.

Udover hjemmesiden vil der også køre en biografreklame frem til den 2. januar, ligesom der vil være aktiviteter på de sociale medier.

Læs mere her

Foto: ABW