Sejr Klimateknik i Holbæk har været en samarbejdspartner og leverandør af store og mindre projekter indenfor ventilation og klimateknik igennem flere år. Virksomheden har været i støt vækst gennem årene, og søger løbende nyt, erfarent mandskab til nye, krævende opgaver.

Der er flere grunde til, at der vigtigt, ja, bydende nødvendigt at sørge for, at den luft, som vi har omkring os og indånder, bliver erstattet med frisk og ren luft. Det betyder, at dér, hvor mennesker og dyr opholder sig siger lovgivningen, at der skal være etableret et driftssikkert system bestående af rør og slanger, af filtre og måleudstyr med elektronik og ventilatorer. Med det formål at sikre, at luften i lokalet er i orden, og at det er trygt for alle at opholde sig dér.

Lige fra ventilationssystemerne, som vi kender dem fra emhætten over komfuret og ovnen derhjemme i køkkenet til det helt store system i en montage- eller lagerhal i industrien, skal de dimensioneres og fungere dag efter dag og år efter år, og derfor skal der naturligvis fagfolk ind over beregningen, installationen og serviceringen. Det udstyr, de rørsystemer og alt det elektriske og mekaniske har Sejr Klimateknik erfaring for at etablere og servicere. I et tæt, professionelt samarbejde med alle de øvrige entreprenører giver Sejr dit projekt liv, mens det vokser op fra en skitse på tegnebrættet eller på skærmen til virkelighed.

En sikker og gennemtestet måde at klare udfordringerne med indeklima på, er at få en fagperson med tidligt i projektet til gennemgå lokalerne og bygningerne med det formål at få beregnet, hvad der skal til for at sikre et godt indeklima. Der skal være et godt kendskab til bygningsreglementet vedrørende ventilation og stor erfaring til, og her træder medarbejderne hos Sejr Klimateknik og deres samarbejdspartnere til.

Deres baggrund sikrer, at du som ansvarlig kan gå til dit projekt med tryghed og sikkerhed både for tidsplan og økonomien. Og skal der foretages ændringer, når beregningerne skal overføres til et optimalt ventilationssystem, skal der også ekspertise til. Indeklimaet, uanset hvor vi er – hjemme, i sportshallen, på arbejdspladsen eller i erhvervslivet – er en yderst vigtig parameter, og for sundhedens og økonomiens skyld skal indeklimaet naturligvis indtænkes lige fra starten af.

Kontakt

Sejr Klimateknik ApS
Alléparken 88 A
4300 Holbæk
60147175
info@sejrklima.dk